Μιλεντίγιεβιτς : «Νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας»

Μιλεντίγιεβιτς : «Νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας»

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμθέα Πατρών, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας υποδέχεται το Σάββατο (30/12, 18:30 – ΕΡΤ1 Basket League Show) τον Προμηθέα Πατρών σε μια αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Basket League, με τον Ιάκωβο Μιλεντίγεβιτς να τοποθετείται για το ματς.

Ο παίκτης του Κοροίβου, τόνισε τη σημασία της νίκης για την ομάδα της Αμαλιάδας, προκειμένου να επιστρέψει η ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία ματς.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας

Καλησπέρα σας!

Αρχικά, θα ήθελα να σας εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχές για τις ημέρες αυτές. Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι, με υγεία πάνω από όλα, χαμόγελο και θετική σκέψη. Μακάρι το 2018 να είναι ένας χρόνος καλύτερος για τη χώρα μας και για όλο τον κόσμο, με λιγότερο προβλήματα για όλους τους ανθρώπους.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα μου στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος γνώρισε την ήττα στη Λάρισα από τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, είχαμε και τη στήριξη των φιλάθλων μας που έκαναν το ταξίδι για να μας υποστηρίξουν, ωστόσο στο πιο μεγάλο διάστημα του αγώνα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και στο τέλος δεν μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή.

Προερχόμαστε από ένα σερί ηττών και σίγουρα χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία μας και να… πάρουμε ξανά μπροστά, όπως στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Το Σάββατο θα υποδεχθούμε στην έδρα μας τον Προμηθέα Πάτρας, μία ομάδα που έχει ξεχωρίσει φέτος στη STOIXIMAN.GR Basket League, διαθέτει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία σε όλες τις θέσεις και παίζει καλά και εντός και εκτός έδρας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλέψουμε μες στο παρκέ από το πρώτο λεπτό, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε τους φιλάθλους μας, όπως πάντα, στο πλευρό μας σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι για να μας δώσουμε δύναμη με το χειροκρότημά τους!

Κλείνοντας, θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να ανταποκριθεί στην αξιέπαινη δράση της ομάδας μας σε συνεργασία με τον Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας για τη συγκέντρωση τροφίμων, που θα γίνει στο πλαίσιο του αυριανού αγώνα. Όλο το χρόνο, αλλά και πολύ περισσότερο στις γιορτές, στο βαθμό που μπορεί ο καθένας φυσικά, αξίζει να βοηθάει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ