Αγγέλου: «Η Ούνιξ ήθελε τον Ρας»

Αγγέλου: «Η Ούνιξ ήθελε τον Ρας»

Ο προπονητής της Λάρισας αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Πρίφτης τον προσέγγισε για να αποσπάσει το «ναι» του για την παραχώρηση τους Αμερικανού φόργουορντ.

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Βαγγέλης Αγγέλου κατά την συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της Λάρισας στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη. Τόνισε μεταξύ άλλων λοιπόν ότι η Ούνιξ Καζάν ενδιαφέρθηκε για τον Μπράντον Ρας.

Ο προπονητής της Λάρισας είπε στην αρχική τοποθέτησή του… «όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια στη Λάρισα ξέραμε ότι γενικώς σε τέτοιες προσπάθειες ομάδων που είναι σε παρόμοια θέση, το πρόβλημά μας του είναι η έλλειψη σταθερότητας. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό αυτών των ομάδων. Ξεκινήσαμε να το διαχειριστούμε με πολλούς τρόπους. Σήμερα θα πω τρία πράγματα. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, στην επίθεση και ως ομάδα. Συγχαρητήρια στον Άρη, μου αρέσουν οι ιδέες του Σάββα και του Νικόλ στην προσέγγιση του αγώνα γιατί έχουν αμυντική και επιθετική ισορροπία. Το Πρωτάθλημα είναι δυνατό και πρέπει ο καθένας να αντιμετωπίζει με ισορροπία τα πράγματα και όχι με ενθουσιασμό. Συνήθως μετά από τρεις ήττες φεύγει ο προπονητής και μετά από τρεις νίκες θέλει να φύγει ο παίκτης γιατί έχει παίξει καλύτερα. Εμείς αντιμετωπίσαμε αυτή την ασθένεια, δεν βρήκαμε φάρμακο κι ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί εμβόλιο», είπε.

Εκεί ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπράντον Ρας ο οποίος έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από την Ούνικς Καζάν. «Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ούνικς, μου τηλεφώνησε ο Δημήτρης (Πρίφτης), είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε. Από εκεί και πέρα, ο Ρας έχει συμβόλαιο, είναι επαγγελματίας πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτά όταν παίζει κάποιος καλά και θέλει να πάει κάπου καλύτερα. Θεωρούμε ότι στη Λάρισα φτιάξαμε καλό κλίμα και μια καλή σχέση με τον Μπράντον. Ο πρόεδρος προσπαθεί για το καλύτερο. Θα δούμε…».

Σχετικά με τις στιγμές έντασης που είχε η ομάδα του στη διάρκεια του αγώνα. «Δεν αντιδράσαμε σαν ομάδα. Αυτός που αντιδράει είναι για να ξυπνήσει η ομάδα, να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του. Και ο Νώντας και ο Άντονι και ο Χάρις πίστευαν ότι με την ένταση θα ξυπνούσε η ομάδα. Τους είπα… θα το συζητούσαμε. Δεν πρέπει όμως να μειώνουμε την προσπάθεια του Άρη ο οποίος ήταν πιο έτοιμος από εμάς», είπε και ρωτήθηκε για τη μεγάλη διαφορά και το ότι η Λάρισα δεν διαφύλαξε το +14 του πρώτου αγώνα. «Για τη διαφορά είπα στους παίκτες δεν κοούτσαρα τη διαφορά. Δεν μου αρέσει να λέω πάω να χάσω με 13. Θέλω να παίζει ο παίκτης άμυνα και επίθεση. Δεν το κάνω ποτέ και πήρα την ευθύνη. Άρα το ότι η διαφορά δεν είναι 13 είναι δική μου απόφαση. Από εκεί και πέρα, ξαναλέω δεν μας άφησε ο Άρης».

Σε ερώτηση για το δέσιμο που έχει με τον Άρη κι αν περίμενε ότι για δεύτερη διαδοχική χρονιά η ομάδα φτάνει στο σημείο να μετρά νίκες, είπε: «Έχω προσωπική άποψη για τον Άρη αλλά δεν αρμόζει στην ομάδα και την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι ανθρωποι να πω τώρα κάτι επ’ αυτού. Φιλοξενήθηκα εδώ με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, με όμορφες και άσχημες στιγμές, η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί και να βρει δρόμο της έτσι όπως πρέπει να τον βρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ