Στα «βαθιά» ΑΕΚ και Περιστέρι, ελπίδες για Ηρακλή

Στα «βαθιά» ΑΕΚ και Περιστέρι, ελπίδες για Ηρακλή

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Basketball Champions League για τη σεζόν 2020-21. Δείτε με ποιους έπεσαν ΑΕΚ και Περιστέρι στους ομίλους. Τον Κεραυνό Στροβόλου βρίσκει στον δρόμο του ο Ηρακλής στα προκριματικά.

Μπορεί η σεζόν 2019-20 στο Basketball Champions League να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς το Final 8 θα διεξαχθεί 30 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου, ωστόσο ξεκίνησε ήδη η σεζόν 2020-21. Με την κλήρωση των προκριματικών και των ομίλων της τελικής φάσης, που έλαβε χώρα πριν λίγο στη Γενεύη της Ελβετίας.

Τρεις είναι οι ελληνικές συμμετοχές στο BCL. ΑΕΚ και Περιστέρι θα εκκινήσουν από τους ομίλους και ο Ηρακλής από τα προκριματικά. Η κλήρωση του «Γηραιού» έφερε στον δρόμο του την κυπριακή ομάδα Κεραυνός Στροβόλου, για τον πρώτο προκριματικό γύρο. Πρώτο ματς στην Ελλάδα στις 15 Σεπτεμβρίου, ρεβάνς στην Κύπρο στις 18 του ίδιου μήνα. Αν ο Ηρακλής περάσει στον δεύτερο (και τελευταίο) προκριματικό γύρο, τότε θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ντνίπρο ή Χρόνιχεν. Αν αποκλειστεί, τότε θα συνεχίσει στο FIBA Europe Cup.

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στον 4ο όμιλο του BCL, με αντιπάλους τις Μπάμπεργκ, Χάποελ Χολόν, Καρσίγιακα, Μπιλμπάο, Σολέ, Φορτιτούντο Μπολόνια. Η 8η ομάδα του ομίλου θα προέλθει από τη νικήτρια της προκριματικής φάσης. Η ομάδα που θα συμπληρώσει τον όμιλο θα είναι μία εκ των Μπάλκαν, Τσμόκι, Νεπτούνας ή Λόντον Λάιονς.

Το Περιστέρι κληρώθηκε στον 1ο όμιλο και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Τενερίφη, Στρασμπούργκ, Σάσαρι, Ρίγα, Γαλατάσαραϊ, Ρίτας και όποια από τις 4 ακόλουθες ομάδες προκριθεί από την προκριματική φάση: Μονς, Άνβιλ, Μπάκεν Μπερς ή Χάποελ Τελ Αβίβ.

Tέλος, εφόσον ο Ηρακλής προκριθεί στους ομίλους, τότε θα συμμετάσχει στον 2ο όμιλο με τις Νίμπουρκ, Νίζνι Νόβγκοροντ, Ντιζόν, Σαραγόσα, Σομπατέλι, Τόφας Μπούρσα και Σταρτ Λούμπλιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ