Ταξιδεύει στην Γεωργία ο Άρης

Ταξιδεύει στην Γεωργία ο Άρης

Η αποστολή των «κιτρίνων» θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενόψει της αυριανής (20/9, 6 μ.μ) αναμέτρησης με την Ντιναμό Τιφλίδας.

Στον αυριανό αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας , για την προκριματική φάση του Basketball Champions League έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Άρη. Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την Γεωργία, ενώ ο Βαγγέλης Αγγέλου συμπεριέλαβε σε αυτήν 12 παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ αναχωρεί σε λίγη ώρα με προορισμό την Τιφλίδα, όπου αύριο (20/09, 18:00) αντιμετωπίζει τη Dinamo Tbilisi, στο πρώτο παιχνίδι, για τον Α’ Προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Η αποστολή των “κίτρινων” θα πετάξει (στις 09:40) αρχικά για την Κωνσταντινούπολη και αναμένεται να φτάσει στην πρωτεύουσα της Γεωργίας στις 16:25 (τοπική ώρα). Στις 20:00 (ώρα Γεωργίας) θα προπονηθεί στο “Tbilisi Sports Palace”, όπου θα πραγματοποιηθεί ο αυριανός αγώνας με τη Dinamo.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ