ΚΑΕ ΑΕΚ: «300 εισιτήρια για το Μπάμπεργκ – ΑΕΚ»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «300 εισιτήρια για το Μπάμπεργκ – ΑΕΚ»

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν στη διάθεσή τους 300 εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα στο πλαίσιο των «8» του Champions League.

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωση οτι στη διάθεση των οπαδών της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ θα βρίσκονται 300 εισιτήρια.

Θυμίζουμε οτι η Ενωση αντιμετωπίζει την ομάδα του Νίκου Ζήση σε διπλά παιχνίδια στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ BC υπενθυμίζει – ενημερώνει, ότι θα έχει στη διάθεση των οπαδών της 300 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μπάμπεργκ, στις 27 Μαρτίου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 20:00 (ώρα Γερμανίας), στη Brose Arena, στο πλαίσιο της φάσης των «8» του BCL.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ, και οι οπαδοί μας θα έχουν πρόσβαση στον τομέα NORDTRIBUNE NT LINKS 4-5 (επισυνάπτεται χάρτης).

Θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο έξω από το γήπεδο για τους Έλληνες φιλάθλους. (επισυνάπτεται χάρτης). Το εκδοτήριο θα ανοίξει 1,5 ώρα πριν και θα υπάρχει η ένδειξη AEK BC.

Όποιος επιθυμεί να παραλάβει εισιτήριο, είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό, καλείται να επικοινωνήσει με το Γραφείο Οperation της ΑΕΚ BC, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (τηλ. 210-6896793), καθημερινά από 10:30 – 18:00, ή διαδικτυακά στη διεύθυνση [email protected].

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή με ονοματεπώνυμο και αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας, δεν θα μπορέσετε να πάρετε εισιτήριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαγορεύονται τύμπανα και κοντάρια (σημαίες) πάνω από 1,5 μέτρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ