ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 60-69

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 60-69

Οι Ασπρόμαυροι δέχθηκαν ένα σερί 14-0 στο τελευταίο πεντάλεπτο και ηττήθηκαν με 69-60 από την Μπεσίκτας, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Με το… αριστερό μπήκε στο φετινό Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη να γνωρίζει την ήττα από την Μπεσίκτας με 69-60.

Οι Ασπρόμαυροι στάθηκαν όρθιοι για 35 λεπτά, αλλά στο κρίσιμο πεντάλεπτο έμειναν… άσφαιροι, δέχθηκαν ένα σερί 14-0 και οι Τούρκοι έφυγαν με το διπλό από την Πυλαία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τη φετινή διοργάνωση, παρότι έδειξε εξαιρετικά στοιχεία για 35 λεπτά. Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αφήνει πίσω της το παιχνίδι με την Μπεσίκτας και στρέφει το βλέμμα της στο πρωτάθλημα.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και με πρωταγωνιστές τους Σμίθ και Ουίγκινς προηγήθηκε με 11-4. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, μείωσαν και έπιασαν τον Δικέφαλο, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να κλείσει το δεκάλεπτο, έχοντας το προβάδισμα (17-16).

Οι παίκτες του Φλεβαράκη ήταν εξαιρετικοί στα σουτ από κοντινή απόσταση, όπου είχαν 11/18, ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και στα σουτ που δοκίμασαν έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Γι’ αυτό το λόγο ο ΠΑΟΚ αν και ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά ασφαλείας (25-20).

Οι Τούρκοι παρέμειναν κοντά στο σκορ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο του Βορρά μπροστά στο σκορ με 33-32.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε στην τρίτη περίοδο, με την Μπεσίκτας να μετατρέπει το 38-37 σε 38-42. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν τα παράτησαν, αντέδρασαν άμεσα και με πρωταγωνιστή τον Λιούις γύρισαν το ματς, έφεραν τα πάνω κάτω και έκαναν το 49-47.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στην τέταρτη περίοδο και προηγήθηκε με 60-55 και έδειχνε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Σε εκείνο το σημείο ωστόσο ήρθαν τα πάνω – κάτω, με την Μπεσίκτας να βρίσκει λύσεις από μακρινή και μέση απόσταση και να γυρίζει το ματς.

Το -5 έγινε +5 στο 38 (60-65), με την τούρκικη ομάδα να παίρνει τη νίκη με 69-60. Ο Δικέφαλος έμεινε για ένα πεντάλεπτο χωρίς πόντο και το πλήρωσε ακριβά…

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 33-32, 49-47, 60-69

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ