Ένα βίντεο βάζει… φωτιά στις σχέσεις Ερυθρού Αστέρα με Παρτιζάν

Ένα βίντεο βάζει… φωτιά στις σχέσεις Ερυθρού Αστέρα με Παρτιζάν

Το βίντεο που δεν αποκαλύπτει πρόσωπα, δείχνει κάποιον να αφαιρεί από το τρόπαιο της κατάκτησης το σήμα των «ερυθρόλευκων» και τις κατακτήσεις τους τις προηγούμενες χρονιές.

Το μίσος στις σχέσεις του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν είναι γνωστό, κι ακόμη κι αν η επικράτηση της δεύτερης στο μεταξύ τους τελικό του Radivoj Korac Cup (Κύπελλο Σερβίας) δεν στάθηκε αρκετή ώστε να ρίξει… λάδι στη φωτιά, τότε ένα βίντεο που διέρρευσε στάθηκε αρκετό για την… αναζωπύρωσή ης.

Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο της Παρτιζάν, ένα βίντεο, στο οποίο ωστόσο δεν αποκαλύπτονται, δείχνει κάποιον να αφαιρεί από το τρόπαιο της κατάκτησης το σήμα των ερυθρόλευκων και τις κατακτήσεις τους τις προηγούμενες χρονιές.

Με σκληρή ανακοίνωση του, μάλιστα, ο Ερυθρός Αστέρας καταδικάζει το συμβάν, αναρωτιέται αν αυτός που βγάζει το σήμα είναι παίκτης ή φίλαθλος της Παρτιζάν, ενώ ζητά από την ομοσπονδία της Σερβίας να παρέμβει άμεσα και να ερευνήσει την υπόθεση, προκειμένου να αποδώσει ευθύνες. Παράλληλα, κάνει λόγο ντροπή και νέο «χαστούκι» στο άθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ