Ενισέι-Χίμκι 67-99

Ενισέι-Χίμκι 67-99

Τις υψηλές πτήσεις της συνέχισε η Χίμκι και στο Κρασνογιάρσκ, όπου επιβλήθηκε της Ενισέι με 99-67. Κορυφαίος ο Αλεξέι Σβέντ για την ομάδα του Γιώργο Μπαρτζώκα, όπου περιμένει τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Για ένα ημίχρονο η Ένισει κοίταξε στα μάτια την Χίμκι,ωστόσο ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να πάρει την δεύτερη νίκη της(67-99) στην VTB σε ισάριθμα παιχνίδια.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα και την εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό( 12/10 20:00) οι Μοσχοβίτες έδειξαν δυο διαφορετικά πρόσωπα στον αγώνα με την Ενίσει. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ αλλά με την έναρξη του δευτέρου οι Μοσχοβίτες πάτησαν το γκάζι το οποίο και δεν το άφησαν συντρίβοντας τον αντίπαλο τους πλησιάζοντας στην εκατοστάρα.

Ηγετική εμφάνιση από τον Αλεξέι Σβέντ, ο οποίος πέτυχε double double με 20 πόντους και 11 ασίστ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Άντονι Γκιλ, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Τάιλερ Στόουν που πέτυχε 14 πόντους.

Τώρα, η ρώσικη ομάδα στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, θέλοντας να συνεχίσει την εξαιρετική εκκίνηση της στην χρονιά.

Τα δεκάλεπτα: 23-28, 40-45, 58-77, 67-99

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ