Τουρκ Τέλεκομ – Φενέρμπαχτσε 72-80

Τουρκ Τέλεκομ – Φενέρμπαχτσε 72-80

Η Φενέρμαχτσε έκαμψε την αντίστασης της ανταγωνιστικής Τουρκ Τέλεκομ και επικράτησε με 80-72.

Χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Γιαν Βέσελι(16 πόντους, 6 ριμπάουντ) η Φενέρμπαχτσε πέρασε από την Άγκυρα επικρατώντας της Τούρκ Τέλεκομ με 80-72 και πήρε άλλη μια σπουδαία νίκη για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και χάρη σε ένα εκπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο με επιμέρους 18-9 μπήκαν στην θέση του οδηγού παίρνοντας μια μικρή διαφορά έξι πόντων (37-31) με την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα,όμως η Φενέρ έβγαλε την κλάση της στο παρκέ και με τον Βέσελι αλλά και τον Λοβρέν να κάνουν σπουδαία δουλειά κάτω από τα καλαθιά, και με τους Μαχμούτογλου και Κάλινιτς να δίνουν ποιοτικές λύσεις από την περιφέρεια κατάφεραν να γυρίσουν το ματς.

Πέρα από τον Τσέχο σέντερ, καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κάλινιτς με 13 πόντους και 6 τελικές πάσες, ενώ ο Μαχμούτογλου πρόσθεσε άλλους 11 πόντους. Για την Τουρκ Τέλεκομ ξεχώρισαν οι οι Συλβέν Λάντεσμπεργκ (20 πόντοι) και Βλάντιμιρ Στίματς (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 37-31, 55-57, 72-80

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ