Μπραουνσβάιγκ – Μπάγερν Μονάχου 61-87

Μπραουνσβάιγκ – Μπάγερν Μονάχου 61-87

Με κορυφαίο τον Μπράιντον Χομπς η Μπάγερν Μονάχου άλωσε την έδρα της Μπραουνσβάιγκ με 87-61 και περιμένει με τον Παναθηναϊκό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Με τον καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό η Μπάγερν Μονάχου, καθώς επικράτησε με 87-61 στην εκτός έδρας αναμέτρησης της Μπραουνσβάιγκ. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχασε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον έλεγχο και έφτασε τις 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έπαιξε πολύ καλή άμυνα και σε συνδυασμό τις σωστές επιλογές στην επίθεση έχτισε από νωρίς διαφορά 10 πόντων με την λήξη της πρώτης περιόδου, βάζοντας έτσι τις βάσεις για μια εύκολη επικράτηση.

Κορυφαίος για την Μπάγερν Μονάχου ήταν ο Μπράιντον Χομπς, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, εμώ τον συμπλήρωσαν οι Μπούκερ και Ντζέντοβιτς που είχαν από 12 πόντους ο καθένας.

Έτσι, η γερμανική ομάδα «συνήλθε» από την εντός έδρας ήττα από την Αναντολού Εφές για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και δείχνει έτοιμη για την επικείμενη αναμέτρηση με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Τα δεκάλεπτα: 9-19, 28-36, 47-63, 61-87.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ