Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο πρόβλημα με Αγιόν, χάνει το ματς στα Κανάρια Νησιά

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο πρόβλημα με Αγιόν, χάνει το ματς στα Κανάρια Νησιά

Ο Μεξικανός τραυματίστηκε στο ματς με την Ζαλγκίρις και θα χάσει το αυριανό παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια (7/4, 20:30) για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Με την τύχη του τα έχει βάλει ο Πάμπλο Λάσο, με τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να βλέπει τον έναν παίκτη του μετά τον άλλο να βγαίνει νοκ-άουτ, λόγω τραυματισμού.

Τελευταίο θύμα ήταν ο Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος χτύπησε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και θα χάσει το αυριανό ματς με την Γκραν Κανάρια (7/4, 20:30) για την ACB.

Ο Μεξικανός σέντερ έμεινε εκτός αποστολής, με τον Γκάμπριελ Ντεκ να παίρνει τη θέση του στην 12άδα της Βασίλισσας. Ο 24χρονος άσος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και υπολογίζεται κανονικά από τον Πάμπλο Λάσο για τον αγώνα στα Κανάρια Νησιά.

Ο Γκουστάβον Αγιόν τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, για τις κρίσιμες αναμετρήσεις που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ματς με την Γκραν Κανάρια ο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Όγκνιεν Κούζμιτς ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο Σέρχιο Γιουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ