Οριστικό: Φεύγει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Χίγκινς

Οριστικό: Φεύγει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Χίγκινς

Ο Αμερικανός αποχωρεί από την ρωσική ομάδα και σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην Ιβηρική Χερσόνησο για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προανήγγειλε ο Κόρι Χίγκινς, μετά το τέλος του τρίτου τελικού με την Χίμκι και την κατάκτηση της VTB League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μετά το τέλος του ματς και φεύγοντας από το παρκέ, αγκάλιασα τους συμπαίκτες μου και τον πρόεδρο και τους αποχαιρέτησα. Ήθελα να τους δείξω την ευγνωμοσύνη μου. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αποχωρώ από την ΤΣΣΚΑ και πως έκλεισε αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Εδώ, είχα από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου και θα μου λείψουν πράγματα».

Ο Αμερικανός γκαρντ μετά από τέσσερα χρόνια στο ρόστερ της ρωσικής ομάδας αποφάσισε να φύγει από την Μόσχα και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία τις τελευταίες μέρες, είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να μετακομίσει μόνιμα στην Βαρκελώνη για χάρη της Μπαρτσελόνα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ