Έτσι θα καταλάβεις πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου

Έτσι θα καταλάβεις πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου

Εάν βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση ή απλά αν έχεις κάποιον στον μυαλό σου, είναι πολύ πιθανόν να αναρωτιέσαι πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου.

Όλοι οι άντρες δεν ερωτεύονται το ίδιο. Μερικοί άντρες δίνονται ολοκληρωτικά μέσα σε μια σχέση, ενώ μερικοί μπορεί να κάνουν μια σχέση απλά για κοινωνικούς λόγους και βαθιά μέσα τους να μην είναι ερωτευμένοι. Εσένα ο καλός σου πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου; Αν θέλεις να μάθεις δεν έχεις παρά να κάνει το παρακάτω τεστ. Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό κουίζ που μπορεί να κρύβει μεγάλες αλήθειες. Πριν κάνει όμως το τεστ, καλό είναι να δεις ορισμένους παράγοντες που δείχνουν το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου.

Παράγοντες που δείχνουν πόσο ερωτευμένος είναι

1. Πόσο ελεύθερο χρόνο αφιερώνει για σένα;

Ο ελεύθερος χρόνος που αφιερώνει ένας άνθρωπος σε κάτι ή σε κάποιον άλλον άνθρωπο δείχνει ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητες που έχει. Αν αφιερώνει αρκετό ελεύθερο χρόνο για σένα, τότε αυτό σημαίνει ότι είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά του. Προσοχή!!! Μερικές φορές ορισμένοι άνθρωποι έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας και δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται. Αυτό που φανερώνει το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου, είναι το πόσο χρόνο αφιερώνει για σένα από τον ελεύθερο χρόνο του και όχι γενικά από το χρόνο του.

2. Πόσο συχνά επικοινωνεί μαζί σου;

Άλλο ένα σημάδι που δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου, είναι το πόσο συχνά επικοινωνεί μαζί σου. Η επικοινωνία είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι μιας σχέσης. Ένας ερωτευμένος άντρας σκέφτεται την καλή του πολλές φορές μέσα στη διάρκεια της μέρας. Αυτό σημαίνει ότι κατά κανόνα έχει διάθεση να επικοινωνήσει είτε μέσω τηλεπικοινωνίας (τηλέφωνα, μηνύματα, κ.τ.λ.) είτε από κοντά. Αν για παράδειγμα έχεις να δεις τον καλό σου μια ολόκληρη μέρα και αυτός δεν επικοινωνήσει καθόλου μαζί σου (ούτε ένα τηλέφωνο, μήνυμα, κ.τ.λ.), τότε ίσως κάτι να συμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν από ολόκληρη την ημέρα να μην υπάρχουν 5 λεπτά διαθέσιμα για σένα. Άλλωστε όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εσύ είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητές του ή μήπως όχι;

3. Πόσο συχνά ξαπλώνετε στο κρεβάτι;

Οι άντρες κατά κανόνα θέλουν το κρεβάτι ακόμα και αν δεν είναι καθόλου ερωτευμένοι με μια γυναίκα. Αν όμως συμβαίνει το αντίστροφο, δηλαδή αν ο καλός σου δεν θέλει να έρχεται σε επαφή μαζί σου σημαίνει ότι ο έρωτάς του έχει αρχίσει να ξεθωριάζει. Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι βρίσκει αλλού αυτό που θέλει.

4. Πόσο συχνά έρχεστε σε επαφή;

Η προσωπική επαφή (ένα χάδι, μια αγκαλιά, κ.τ.λ.) είναι πολύ σημαντική μέσα σε μια σχέση. Ένας άντρας που είναι ερωτευμένος επιδιώκει σωματικές επαφές τέτοιου τύπου. Οι ερωτευμένοι άντρες δεν θέλουν μόνο το κρεβάτι. Θέλουν και αγκαλίτσες και τέτοια. Αν η σχέση σου έχει μόνο κρεβάτι και τίποτα άλλο, τότε μάλλον τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά.

5. Πόσο συχνά σου λέει γλυκόλογα;

Το πόσο συχνά σου λέει γλυκόλογα μπορεί να αποτελέσει ένδειξη για το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου. Προσοχή όμως διότι μερικοί άντρες από τη φύση τους δεν λένε γλυκόλογα ακόμα και αν αισθάνονται ερωτευμένοι (οι σκληροί άντρες). Επίσης υπάρχει και το αντίθετο. Μερικοί άντρες λένε πολλά γλυκόλογα ακόμα και αν δεν τα αισθάνονται (οι άντρες υποκριτές). Η πιο συνηθισμένη κατηγορία αντρών βέβαια είναι αυτή που οι άντρες λένε γλυκόλογα μόνο όταν τα αισθάνονται.

Πηγή: www.dynamikhgynaika.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ