Γαλατσόπουλος : «Είναι πλήγμα η αποχώρηση του Ολυμπιακού από τη Basket League, θέλουμε γεμάτα γήπεδα»

Γαλατσόπουλος : «Είναι πλήγμα η αποχώρηση του Ολυμπιακού από τη Basket League, θέλουμε γεμάτα γήπεδα»

Για την αποχώρηση του Ολυμπιακού από την Basket League, την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και όχι μόνο μίλησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Διαλυμένο το ελληνικό μπάσκετ. Με την ευθύνη να βαραίνει πρωτίστως τις πλάτες των αρχών του. Διότι ούτε η κρίση φταίει, ούτε η… ρημάδα η ζωή κατάντησε το άλλοτε αγαπημένο σπορ των Ελλήνων σε θίασο σε περιοδεία. Η ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου διέλυσε το μπάσκετ. Ο ΕΣΑΚΕ διέλυσε το μπάσκετ.  Πρόλαβαν μια χαρά οι δύο τους και την οικονομική κρίση και τον covid.

Δεν περιμένουμε από αυτούς να αναλάβουν την ευθύνη. Δεν διαπραγματευόμαστε όμως και να μας κάνουν πλάκα σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση. Όπως έκανε πριν από λίγο ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μέσα από την ΕΡΤ που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Έφτιαξαν μια διοργάνωση για τα πανηγύρια, ένα σούπερ καπ σε μια σεζόν που το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε. Και βγήκε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ να κάνει προγραμματικές δηλώσεις στο ημίχρονο του Προμηθέας-ΑΕΚ. Για την απουσία του κόσμου, για το all star game (!) και για άλλες αποδείξεις πως έχει χαθεί κάθε επαφή με την λογική. Δεν έχουν οι ομάδες να κάνουν τεστ για τον covid, δεν μπορούν οι περισσότερες να πάρουν την τυπική αδειοδότηση συμμετοχής  και οι «τεχνοκράτες» της πορτοκαλί σκέφτονται all star game! Πανδαισία.

Αυτό όμως που ομολογουμένως εξοργίζει είναι ότι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έχει άποψη για τον Ολυμπιακό. «Έχει συζητηθεί, είναι πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ. Πιστεύουμε πως θα είναι μαζί μας την νέα σεζόν» μας είπε ο Γαλατσόπουλος.

Και πως το πιστεύει αυτό ο Γαλατσόπουλος και ο ΕΣΑΚΕ; Έχουν… πληροφορίες από μέσα; Και γιατί του χρόνου και όχι φέτος; Γιατί όχι πέρσι όταν μια ομάδα με δύο αληθινούς επενδυτές αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα αηδιασμένη από την οργάνωση και την δομή της Α1; Θυμάστε εκείνη την ψηφοφορία στον ΕΣΑΚΕ; Το σκορ ήταν 13-1 σε βάρος του Ολυμπιακού για τις προτάσεις που έφερνε στο τραπέζι ώστε να παραμείνει η πιο εμπορική ομάδα στο πρωτάθλημα. Όλοι τους και μόνος του. Με πρόεδρο τον Γαλατσόπουλο. Ήταν 18 Μαϊου του 2019.

Έφυγε ο Ολυμπιακός λοιπόν και όπως θα περίμενε κάθε κανονικός άνθρωπος το μπάσκετ το πρωτάθλημα που ήταν ήδη προβληματικό ξεχαρβαλώθηκε.

Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να μην υπάρχει πλέον και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που ως γνωστόν έχει τυπώσει ως και μπλουζάκια για τον τρόπο που… έριξε τον Ολυμπιακό στην Α2! Δεν υπάρχει τίποτα πλέον.

Υπάρχουν μόνο Γαλατσόπουλοι. Να κάνουν δηλώσεις. Έλεος πια…

ΥΓ. Ναι ο Βασιλακόπουλος το πιο μεγάλο πρόβλημα. Αλλά εκείνος πια ψάχνει συμμαχίες για να μείνει στο προσκήνιο. Για να αλλάξει κάτι στο μπάσκετ χρειάζονται και άλλες τομές. Και κυρίως χρειάζεται να βγουν στην άκρη όσοι πρωταγωνίστησαν σε αυτό το τελευταίο… έργο. Αυτό που έχει αναγκάσει τους Ερυθρόλευκους να έχουν αναπτυξιακή ομάδα στην Α2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ