Στη Θεσσαλονίκη για το «4 στα 4» οι Ερυθρόλευκες

Στη Θεσσαλονίκη για το «4 στα 4» οι Ερυθρόλευκες

Οι Ερυθρόλευκες το μεσημέρι της Κυριακής θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική της Α1 – Εκτός αποστολής η Μαρία Αυτζή.

Στη Θεσσαλονίκη για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (25/11, 13:00) βρίσκεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα με στόχο την 4η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά ο Γιώργος Παντελάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του την Μαρία Αυτζή, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αλλά και την Ρίτα Ρασίντ που συνεχίζει το πρόγραμμά της. Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τις: Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης μιλώντας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχουμε κερδίσει και στο Κύπελλο φέτος. Είχαμε την διακοπή για τις Εθνικές, με έξι αθλήτριες μας να είναι διεθνείς και να λείπουν από την ομάδα μας. Σκοπός μας τώρα είναι να βρούμε και πάλι τον ρυθμό μας και να πάρουμε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα. Η συγκέντρωση μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να νικήσουμε στην Θεσσαλονίκη και μετά έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ