Σίμος – «Στόχος μας η καλύτερη δυνατή απόδοση»

Σίμος – «Στόχος μας η καλύτερη δυνατή απόδοση»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Σίμος μίλησε για την ομάδα και τους προσεχείς αγώνες, με αφορμή τις κλήσεις για τα προκριματικά του Euro U-21.

Ο Γιώργος Σίμος σε δηλώσεις του, με αφορμή τις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για τους προσεχείς αγώνες της (φιλικό με τη Δανία και αγώνα με την Ισλανδία για τα προκριμματικά του Euro U-21), μίλησε για τους στόχους που έχει στα ματς αυτά, εβώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Δανία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σίμος:

«Με μεγάλη χαρά επιστρέφουμε στην ενεργό δράση. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 με την Ισλανδία, προετοιμασία η οποία περιλαμβάνει και μια δυνατή πρόκληση, το φιλικό με τη Δανία, μιας εκ των κορυφαίων Εθνικών ομάδων σε επίπεδο Ελπίδων, όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματά της: είναι αήττητη τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ στα τελικά του EURO U21 έφτασε ως τον ημιτελικό και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την τροπαιούχο Γερμανία.

Στόχος μας είναι να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση, η οποία θα μας φέρει κοντά στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Με πίστη στις ικανότητές μας και έχοντας ως βάση το ομαδικό μας πνεύμα, θα επιδιώξουμε το καλύτερο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ