Σανδραμάνης : «Μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό εδώ»

Σανδραμάνης : «Μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό εδώ»

O Χρυσόστομος Σανδραμάνης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής εφήβων στον δεύτερο αγώνα της στο Ευρωμπάσκετ της Λετονίας απέναντι στους οικοδεσπότες. Έναν αγώνα τον οποίον έχασε, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, καθώς υπάρχει δρόμος ακόμα στο τουρνουά. Τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά που έρχονται και ειδικά το πρώτο χιαστί, κάτι το οποίο […]

O Χρυσόστομος Σανδραμάνης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής εφήβων στον δεύτερο αγώνα της στο Ευρωμπάσκετ της Λετονίας απέναντι στους οικοδεσπότες. Έναν αγώνα τον οποίον έχασε, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, καθώς υπάρχει δρόμος ακόμα στο τουρνουά. Τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά που έρχονται και ειδικά το πρώτο χιαστί, κάτι το οποίο επισημαίνει μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Σανδραμάνης.

Αυτός και οι υπόλοιποι διεθνείς είχαν ρεπό τη Δευτέρα και στις πρώτες δηλώσεις του επιχειρεί αρχικά να δώσει μια εξήγηση για την ήττα από τη Λετονία:

«Ήταν πιο ιδιαίτερο αυτό το παιχνίδι. Πάντα είναι όταν αντιμετωπίζεις την ομάδα που φιλοξενεί το τουρνουά. Αποκτά ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας ο αγώνας άμεσα. Παίζουν μπροστά στον κόσμο τους, σε ένα γήπεδο που γνωρίζουν καλύτερα…»

Ο γκαρντ του Προμηθέα δείχνει κατ’ αρχάς ικανοποιημένος με το πρώτο δείγμα γραφής της Εθνικής: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες, όμως είναι ένα τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, σε κάθε φάση», είπε.

Και προσπερνώντας τον αγώνα της Τρίτης με την Κροατία (14.00), με τον οποίον ολοκληρώνεται η πρώτη φάση, στέκεται στη σημασία του πρώτου χιαστί παιχνιδιού: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το τέταρτο, σίγουρα, όμως είναι αυτονόητο πως σε κάθε αγώνα μπαίνουμε για να νικήσουμε. Η Κροατία είναι μια δύσκολη ομάδα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν εκτός τους συμπαίκτες μας και πολλοί άνθρωποι που μας στηρίζουν και μας βοηθούν και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό εδώ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ