Καφαντάρη: «Χρωστάμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Γαλλία»

Καφαντάρη: «Χρωστάμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Γαλλία»

Την πεποίθηση ότι εθνική ομάδα χρωστάει ένα καλό παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία, εξέφρασε η Έλενα Καφαντάρη, όπως αποκάλυψε η ίδια σε δηλώσεις της.

Η εθνική γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά από τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τον Καναδά(81-50).

Με αφορμή τον αποψινό αγώνα της εθνικής ομάδας απέναντι στη Γαλλία(19:30 ERT2), η Ελένη Καφαντάρη μίλησε για την επικείμενη αντίπαλό μας τονίζοντας:

«Γνωρίζουμε τη Γαλλία, καθώς την αντιμετωπίσαμε και στο Ευρωμπάσκετ. Θεωρώ ότι χρωστάμε μια καλή εμφάνιση απέναντι σε αυτή την ομάδα αν και νομίζω ότι στο Ευρωμπάσκετ τα πήγαμε καλά σχετικά και ήμασταν κοντά στο σκορ. Βέβαια η Γαλλία είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι στην Πράγα, καθώς έχει στις τάξεις της και τη Γκρουντά. Μπορεί να σταμάτησε η Ντουμέρκ, αλλά η Επούπα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και η Γιοχάνες. Γκρουντά και Γιοχάνες αποτελούν τις δύο παίκτριες – κλειδιά της ομάδας. Το παιχνίδι Γαλλίας είναι μελετημένο και οργανωμένο, ξέρουν από που πρέπει να χτυπήσουν και η τακτική τους είναι πάνω σε συγκεκριμένες παίκτριες, κάτι το οποίο εκμεταλλεύονται πολύ.

Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε την τακτική μας και να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που θα πούμε. Η Γαλλία δεν έχει το στυλ παιχνιδιού του Καναδά, αλλά οι αθλήτριές της θα τρέξουν μπροστά και θα βγουν στον αιφνιδιασμό. Εμείς, σίγουρα, θα πάμε σε μια διαφορετική τακτική σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι», ανέφερε η βοηθός του Κώστα Κεραμιδά ενόψει του παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ