Ελλάδα – Ισραήλ : «Όλα πήγαν καλά», δήλωσε ο Σκουρτόπουλος

Ελλάδα – Ισραήλ : «Όλα πήγαν καλά», δήλωσε ο Σκουρτόπουλος

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η Εθνική ομάδα στον αγώνα με το Ισραήλ, εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

O Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της εθνικής στον αγώνα με το Ισραήλ και τόνισε: «Αυτή τη φορά είχαμε εικόνα, έστω ενός παιχνιδιού. Ετοιμαστήκαμε σωστά. Ήταν θέμα διάθεσης. Κάποια παιδιά θέλουν να ευχαριστούν παραπάνω τη συμμετοχή. Αυτό δημιουργεί προβλήματα.

Τα σχήματα ισορρόπησαν. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης και προσήλωσης. Σίγουρα μπορούσαν να το κάνουν. Στην επίθεση μας έφυγε το άγχος του ξεκινήματος. Όλα πήγαν καλά. Ξέραμε την αδυναμία του πικ εν ρολ στην άμυνα του Ισραήλ και την «χτυπήσαμε». Στο τέλος προσφέραμε και θέαμα με τα άλεϊ ουπ. Το πλάνο πήγε καλά» και συμπλήρωσε:

«Είτε του αρέσει κάποιου είτε όχι, το ελληνικό μπάσκετ έχει βάθος και θα συνεχίσει να έχει. Μην ξεχνάτε ότι η Εθνική Νέων Ανδρών πήρε το χρυσό μετάλλιο πρόσφατα. Η δεξαμενή είναι πολύ μεγάλη και πολύ αξιόλογη.

Δεν είναι μόνο οι δύο μεγάλες ομάδες. Δεν μπορούμε να υποτιμούμε τον αρχηγό της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ. Όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Πέρασα μια υπέροχη εβδομάδα μαζί τους. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα. Τα πρόσωπά τους με διαβεβαίωναν ότι κάτι καλό θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ