Αταμάν: «Βλέπω τη Σερβία και την Ελλάδα ένα βήμα μπροστά»

Αταμάν: «Βλέπω τη Σερβία και την Ελλάδα ένα βήμα μπροστά»

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως η Ελλάδα και η Σερβία είναι τα φαβορί για το φετινό Eurobasket.

O προπονητής της Τουρκίας Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του για το ερχόμενο Eurobasket.

O ίδιος τόνισε πως η Ελλάδα και η Σερβία είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και ζήτησε από τον κόσμο να εμπιστευτεί την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Η αποστολή της ρεβάνς κόντρα στην Σλάβια

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας έχουν μεγάλες προσδοκίες από την εθνική ομάδα. Αυτή η ομάδα θα εκπροσωπήσει την περήφανη φανέλα μας με τον καλύτερο τρόπο, εμπιστευτείτε μας! Υπάρχει μια πολύ καλή «χημεία» στην ομάδα. Ας είμαστε ενωμένοι! Στόχος μας είναι το μετάλλιο! Έχω τεράστιο ενθουσιασμό για το γεγονός ότι θα διεκδικήσω μια διάκριση με την εθνική ομάδα. Ήμουν ενθουσιασμένος στο ντεμπούτο μου με τη Μεγάλη Βρετανία. Περισσότερο και από όταν πήγα στον τελικό της EuroLeague»!

«Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, αλλά οι αντίπαλοί μας θα παραταχθούν με φιλόδοξες ομάδες. Βλέπω τη Σερβία και την Ελλάδα ένα βήμα μπροστά. Θα πάμε με 16 παίκτες ως τις 30 Αυγούστου και θα ανακοινώσουμε τη 12άδα λίγο πριν από το EuroBasket. Δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να έλθει στην εθνική. Κι εγώ είμαι κουρασμένος αλλά θέλω οι παίκτες μου να έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα. Ελπίζω ότι θα τελειώσουμε το τουρνουά στις 18 Σεπτεμβρίου. Τη μέρα του τελικού».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ