Εθνική Πολωνίας: Ο Ματέους Πονίτκα απαντάει στις καταγγελίες του αδελφού του, Μαρσέλ

Εθνική Πολωνίας: Ο Ματέους Πονίτκα απαντάει στις καταγγελίες του αδελφού του, Μαρσέλ

Η Πολωνία τις τελευταίες μέρες απασχολείται από τη διαμάχη που έχει προκύψει μεταξύ των αδελφών Πονίτκα, οι οποίοι ανταλλάσσουν δημοσίως βαριές κουβέντες 

Η Εθνική Πολωνίας το τελευταίο διάστημα ασχολείται με τη διαμάχη που έχει προκύψει με τους αδελφούς Πονίτκα οι οποίοι ανταλλάσσουν δημόσια βαριές καταγγελίες.

Την αρχή έκανε ο Μαρσέλ ο οποίος δήλωσε πως δεν βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του για το eurobasket εξαιτίας απαίτησης του αδελφού του, Ματέους.

Διαβάστε επίσης: Γιατί «Adetokunbo» και όχι «Antetokounmpo» – Ο λόγος που ο Κώστας έχει… διαφορετικό επίθετο στη φανέλα (pics)

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, καθώς ο πρώτος χρονικά καταγγελλόμενος έσπευσε να υπερασπιστεί τη θέση του, λέγοντας  πως οι σχέσεις τους δεν είναι καλές από όταν ήταν 19 χρονών και έφυγε από το σπίτι.

Τότε οι γονείς του δεν είχαν αποδεχθεί την απόφαση του και του είχαν γυρίσει την πλάτη με τον Μαρσέλ να παίρνει το μέρος τους. Ακόμα, ο Ματέους ανέφερε χαρακτηριστικά πως δε νομίζει πως ο αδελφός του μπορεί να βοηθήσει στις προσπάθειες της Εθνικής τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ