Ο Μπουντενχόλζερ είδε από κοντά την προπόνηση της Εθνικής

Ο Μπουντενχόλζερ είδε από κοντά την προπόνηση της Εθνικής

Στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, βρέθηκε ο coach των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει τουρνουά «Ακρόπολις», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/8) στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με την παρουσία ενός… υψηλού προσκεκλημένου, αφού το παρών έδωσε ο head coach των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο προπονητής των «ελαφιών» παρακολούθησε το πρόγραμμα των διεθνών και συνομίλησε ξανά με τον Δημήτρη Ιτούδη, ενώ θα παραβρεθεί και στους αγώνες της γαλανόλευκης το τριήμερο 17-19.

Διαβάστε επίσης: «Στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις Βερόνα – Παναθηναϊκού για Αλεξανδρόπουλο»

Θυμίζουμε πως ο Μπουντενχόλζερ είχε ταξιδέψει και στην Ισπανία για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα, εκεί που όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους. Πέρα από τον Γιάννη και τον Θανάση, ο 54χρονος coach θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά και τον Σάντρο Μαμουκελασβίλι, που θα αγωνιστεί με την εθνική Γεωργίας.

Η παρουσία του Μπουντενχόλζερ στην Ελλάδα και η ενασχόλησή του με την Εθνική δείχνει και πάλι πως ο οργανισμός των Μπακς λειτουργεί τρομερά υποστηρικτικά για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ