Σατοράνσκι: «Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα»

Σατοράνσκι: «Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα»

Για τον τραυματισμό του αλλά και για την ετοιμότητά του μίλησε ο ηγέτης της Τσεχίας Τόμας Σατοράνσκι

Για τον τραυματισμό του που παραλίγο να τον αφήσει εκτός Eurobasket μίλησε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Τσεχίας Τόμας Σατοράνσκι.

Ο ίδιος εξήγησε πως καθημερινά θα επανεκτιμάται η κατάστασή του και ότι δεν έχει βιώσει ξανά ποτέ του τέτοιο μεγάλο τραυματισμό.

Διαβάστε επίσης: Το ταξίδι της Ελλάδα ξεκινά – Πρεμιέρα στο EuroBasket κόντρα στους Κροάτες

Αναλυτικά είπε:

«Από τότε που συνέβη το διάστρεμμα στον αστράγαλο, αναρρώνω βασικά όλη μέρα κάθε μέρα κάνοντας πάντα όλο και περισσότερα. Νομίζω ότι αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Το έχουμε ήδη συζητήσει με τον προπονητή, θα είναι μια απόφαση την ώρα του παιχνιδιού.

Πρέπει να είμαστε έξυπνοι σε αυτό, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και εμπιστεύομαι πραγματικά τη δουλειά που έκανα σε μερικές εβδομάδες. Είναι βασικά μια καθημερινή απόφαση».

«Δεν έχω εμπειρία με έναν τέτοιο τραυματισμό ακόμα. Ήταν ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός αυτού του τύπου και ίσως αυτό με βοήθησε να είμαι λίγο πιο ανεκτικός σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα το εκλάβω ως θαύμα. Πιστεύω ότι αν πεις ότι μπορείς να το κάνεις, τελικά θα συμβεί.

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα παρατάει πριν από έναν αγώνα και σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το πίστευα από την αρχή και προσπάθησα να περιβάλλω τον εαυτό μου μόνο με θετικούς ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ