Γεωργία – Ισπανία 64-90: Μία ταχύτητα πάνω οι «Φούριας Ρόχας»

Γεωργία – Ισπανία 64-90: Μία ταχύτητα πάνω οι «Φούριας Ρόχας»

Η Ισπανία επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση με 90-64, της οικοδέσποινας Γεωργίας και ζευγάρωσε τις νίκες της στον Α' όμιλο του Eurobasket.

Η Ισπανία δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου για το δεύτερο παιχνίδι της στο Eurobasket 2022, παίζοντας κατα διαστήματα πολύ ωραίο μπάσκετ και επικρατώντας άνετα με 90-64.

Με κορυφαίο τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ που είχε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο, επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στην πρωτιά στον Α’ όμιλο.

Διαβάστε επίσης: Ιταλία-Ελλάδα: Γιατί το αποψινό μπορεί να γίνει το κλειδί του Eurobasket

Οι Γεωργιανοί πρόβαλλαν ουσιαστικά αντίσταση μόνο για το πρώτο δεκάλεπτο το οποίο και έκλεισαν όντας πίσω στο σκορ με 2 (16-18). Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Ισπανία είχε εντελώς τον έλεγχο του ματς, με τη διαφορά να φτάνει τη μεγαλύτερη τιμή της +25 στην τέταρτη περίοδο, όταν ο Μπριθουέλα με σουτ τριών πόντων έκανε το 55-80.

Για την ομάδα του Έλληνα τεχνικού, διακρίθηκαν οι Αντρονικασβίλι με 13 πόντους και οι Μαμουκελασβίλι (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Σερμαντίνι (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 31-40, 47-71, 64-90

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ