Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός ήθελε να με αποκτήσει, αλλά είχα υπογράψει»

Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός ήθελε να με αποκτήσει, αλλά είχα υπογράψει»

Ο Μάριο Χεζόνια σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επαφή μαζί του το φετινό καλοκαίρι, αλλά είχε ήδη υπογράψει στη Ρεάλ.

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι που πέρασε.

Ο Κροάτης φόργουορντ που αντιμετώπισε την Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, αποκάλυψε σε δηλώσεις πως το τριφύλλι ήρθε σε επαφή μαζί του το φετινό καλοκαίρι, αλλά είχε ήδη κλείσει στη βασίλισσα, με τις συζητήσεις να μην προχωρούν, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με την Παρτιζάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «basketnews»:

Για τις σκέψεις του πριν υπογράψει στη Ρεάλ: «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καμία. Χρειάστηκε όντως λίγος χρόνος για να με ανακοινώσουν, αλλά ήταν μια απλή τυπική διαδικασία. Μην ακούτε αυτές τις φήμες στο Twitter. Έλαβα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσέγγιση.

Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι, αλλά όλα είχαν κανονιστεί από πριν. Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μου, όπου πάω. Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Στον Παναθηναϊκό δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ήταν τρεις γρήγοροι μήνες για μένα. Νομίζω ότι ταιριάζω στη Μαδρίτη και μου ταιριάζουν επίσης. Ήταν πολύ εύκολο».

Για το αν τον προσέγγισαν Παναθηναϊκός και Παρτιζάν: «Ναι, αλλά ήταν πολύ αργά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Παναθηναϊκό. μιλάμε συνέχεια, άσχετα αν είμαι εκεί ή όχι (γέλια). Όταν επικοινώνησαν μαζί μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν ατυχές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ