Αγραβάνης: «Το κάναμε να μοιάζει εύκολο, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Αγραβάνης: «Το κάναμε να μοιάζει εύκολο, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στη νίκη της Ελλάδας επί της Ουκρανίας, τονίζοντας πως η Εθνική μας έκανε το παιχνίδι να μοιάζει εύκολο.

Η Εθνική Ελλάδας άντεξε στη σκληρή άμυνα των Ουκρανών στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν στα όρια του… ξύλου, οι διεθνείς κράτησαν την ψυχραιμία τους στα… αδικαιολόγητα σφυρίγματα των διαιτητών και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να το παίρνει προσωπικά στην τρίτη περίοδο (15π. σε αυτό το διάστημα), η «γαλανόλευκη» θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής με

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε η μεταγραφή του Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε την απόδοση της Εθνικής, τονίζοντας πως άπαντες έβαλαν διπλάσια ενέργεια στο δεύτερο μέρος και το έκαναν να μοιάζει εύκολο.

Ο διεθνής άσος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Η Ουκρανία ήταν σκληρή σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν πιο νωθροί απ’ ότι έπρεπε. Βάλαμε διπλάσια ενέργεια στο δεύτερο μέρος. Το κάναμε να μοιάζει εύκολο αλλά δεν ήταν. Η πρώτη εικόνα του πρώτου μέρους ήταν σημαντική για εμάς.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Στο δεύτερο μέρος όλα τα παιδιά ήμασταν εκεί, σκεπάσαμε το καλάθι. Ο Γιάννης έκανε φανταστική δουλειά και εμείς ήμασταν έτοιμοι να εκτελέσουμε. Ο κόουτς και εμείς είπαμε ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα αλλά δεν πανικοβαλλόμαστε.

Έπρεπε να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια και αυτό κάναμε. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στον όμιλο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα παίξει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. θα μας βοηθήσουν τα παιχνίδια για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ