Γιάννης: «Να μην πάρουν αέρα τα μυαλά μας – Νιώθουμε την αγάπη του κόσμου»

Γιάννης: «Να μην πάρουν αέρα τα μυαλά μας – Νιώθουμε την αγάπη του κόσμου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε τη νίκη επί της Ουκρανίας, για την πορεία της Εθνικής μέχρι τώρα στο Eurobasket και για τη συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ουκρανία και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν θα ήθελε να πάρουν αέρα τα μυαλά της ομάδας, μίλησε για την προσωπική του απόδοση αλλά και για την αγάπη του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Σιντιμπέ

Όσα είπε ο Γιάννης:

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε σπουδαία. Δεν ξεκινήσαμε καλά, χωρίς πολλή ενέργεια, δε ψάχνουμε όμως δικαιολογίες. Ανασυνταχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό στην επίθεσή μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και γυρνούσαμε σωστά την μπάλα γνωρίζοντας πως μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα.

Για την απόδοσή του: «Δε βαθμολογώ την απόδοσή μου. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος. Θέλω να φέρνω ενέργεια στο παρκέ. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Είναι μια χρονιά που νιώθω πολύ ενθουσιασμένος να βγαίνω στο παρκέ και να παίζω με την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Μας δίνει κίνητρο ο κόουτς Ιτούδης».

Για την ανατροπή στο ημίχρονο: «Ο κόουτς μπορεί να πει τι έγινε στα αποδυτήρια. Θέλαμε να απαντήσουμε και αυτό κάναμε. Χτίζουμε συνέχεια την ομάδα μας. Το κάναμε και σε άλλα παιχνίδια, το κάναμε και σήμερα. Κάναμε αυτό που μας ζήτησε ο κόουτς».

Για τα αδέρφια του και την Εθνική: «Είναι απίστευτη εμπειρία. Δημιουργείς ιστορία. Σε 15-20 χρόνια θα λέμε «ουάου» πως έχουμε περάσει αυτή την ιστορία. Είμαστε όλοι περήφανοι. Και ο Αλεξ μπορεί να μπει στην Εθνική αν δουλέψει και γίνει καλύτερος».

Για τους Σλούκα και Παπαγιάννη: «Ο κόουτς μπορεί να απαντήσει. Θέλω να συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι μου».

Για τις δυνατότητες της Εθνικής: «Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Όταν κερδίζουμε ίσως νιώθουμε ότι παίρνουν αέρα τα μυαλά μας. Βρέθηκα σε αυτή τη θέση που ήμασταν με 5-0 το 2014 και χάσαμε στο πρώτο χιαστί 25 πόντους.

Δημιουργούμε πολλά πράγματα. Στα νοκ άουτ ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει. Δε θέλω καθόλου να πάρει αέρα η ομάδα τα μυαλά της. Θέλουμε να τα δίνουμε όλα. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη. Και με την Εσθονία πρέπει να είμαστε καλοί και όχι χαλαροί. Να είμαστε υγιείς και εκεί. Νιώθουμε και την αγάπη του κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ