Καραγκούνης: «Όταν κερδίζει η Ελλαδάρα, είμαστε όλοι χαρούμενοι»

Καραγκούνης: «Όταν κερδίζει η Ελλαδάρα, είμαστε όλοι χαρούμενοι»

Ο Γιώργος Καραγκούνης κλήθηκε να σχολιάσει το 4/4 της Εθνικής μας ομάδας στο Eurobasket.

Η Εθνική μας ομάδα τα πηγαίνει περίφημα στο Eurobasket, έχοντας ήδη κλειδώσει την παρουσία της στο Βερολίνο. Η αρμάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε φύλλο και φτερό και την Ουκρανία, εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου και άφησε υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας στο τουρνουά.

Ο Γιώργος Καραγκούνης παρακολούθησε από κοντά την… MVP παράσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη νέα νίκη της Ελλάδας. Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο παλαίμαχος άσος σχολίασε τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της «γαλανόλευκης», εκφράζοντας τη χαρά και την ικανοποίησή του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο διάλογος Κορμπεράν – Μαρσέλο (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καραγκούνης:

«Το χάρηκα πάρα πολύ. Όταν κερδίζει η Ελλαδάρα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Φαίνεται ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε κάνει το τέσσερα στα τέσσερα, οπότε αυτό τα λέει όλα.

Ευχόμαστε όλοι να υπάρχει και συνέχεια, αλλά πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά και στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Δείχνουν ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και τους αρέσει που είναι στην Εθνική ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Είναι ωραία τα συναισθήματα όταν βλέπω την ελληνική ομάδα, από μικρό παιδί έχω περάσει μια καριέρα στην Εθνική. Χάρηκα που βρέθηκα εδώ σήμερα και είδα αυτή την ομάδα να παίζει τόσο καλά και να είναι παράδειγμα εντός και εκτός γηπέδου.

Να μην τους ματιάσουμε, να συνεχίσουν έτσι χωρίς τραυματισμό και πιστεύω ότι μπορούν να τα πετύχουν όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ