Τσεχία – Ισραήλ 88-77 : Νίκησε και τώρα… Ελλάδα

Τσεχία – Ισραήλ 88-77 : Νίκησε και τώρα… Ελλάδα

Νίκη - πρόκριση πέτυχε με 88-77 η Τσεχία και προκρίθηκε στους «16» του Eurobasket όπου θα αντιμετωπίσει την εθνική μας ομάδα

Σε ματς «τελικό» για την πρόκριση στους «16» του Eurobasket η Τσεχία νίκησε το Ισραήλ με 88-77 και πλέον αφού τερμάτισε στην 4η θέση του τετάρτου ομίλου θα αντιμετωπίσει την εθνική μας ομάδα.

H Τσεχία μπήκε από τα πρώτα λεπτά πολύ καλά στο παρκέ και έχτισε διαφορά, παίρνοντας σκορ τόσο από τον Χρούμπαν, όσο και από τον Μπόχατσικ και παρά την ευστοχία του Πνίνι βρέθηκαν στο τέλος της πρώτης περιόδου μπροστά με 26-17.

Διαβάστε επίσης: Ανησύχησαν στην Εθνική με Γιάννη! (vids)

Στη δεύτερη περίοδο οι Τσέχοι ήταν ακόμα καλύτεροι και μέσω της άμυνάς τους ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά με πρωταγωνιστή τον Μπάλβιν έκλεισε το ημίχρονο στο 53-37.

Στην επανάληψη το Ισραήλ που ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να προκριθεί έπρεπε να αντιδράσει και τα κατάφερε κυρίως με τον Μένκο αλλά ο Βέσελι από κοντά έκανε ανεπανόρθωτη ζημία. Το σκόρ έκλεισε όμως στο +5 με 67-62 και ένα νέο ματς ξεκινούσε.

Εκεί όμως υπήρξε μόνο Τσεχία και με τον Χρουμπάν ανέβασαν πάλι σε διψήφια νούμερα τη διαφορά και με το τελικό 88-77 να σφραγίζει την πρόκριση και να στέλνει τους Τσέχους πάνω στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ