Βέσελι για Ελλάδα: «Είναι δύσκολο το έργο μας και το γνωρίζουμε καλά»

Βέσελι για Ελλάδα: «Είναι δύσκολο το έργο μας και το γνωρίζουμε καλά»

Για το αντάμωμα με την Εθνική μας ομάδα στους «16» του Ευρωμπάσκετ μίλησε ο Γιαν Βέσελι.

Ελλάδα και Τσεχία θα μονομαχήσουν την Κυριακή το βράδυ (21.45) στο Βερολίνο με φόντο την πρόκριση στους «8» του Ευρωμπάσκετ, με τον Γιάν Βέσελι να αναφέρει πως οι Τσέχοι γνωρίζουν πολύ καλά την πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

«Μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Ήταν ένας τελικός για μας, αλλά χαίρομαι που διαχειριστήκαμε πνευματικά την πίεση και πήραμε τη νίκη. Με όλα τα προβλήματα που είχαμε στην πρώτη φάση, κυρίως με τον τραυματισμό του Σατοράνσκι, είμαι χαρούμενος που είμαστε στα νοκ άουτ», ανέφερε ο σέντερ της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Τα χιαστί της Ελλάδος έως τον τελικό – Με Τσεχία στους 16

Όσο για το αντάμωμα με την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στη φάση αυτή πλέον. Θα ξεκουραστούμε και θα πάμε να τα δώσουμε όλα. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει καμία σχέση με το περσινό στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά που κερδίσαμε εύκολα. Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο το κάνει διαφορετικό, γιατί με εκείνον η Ελλάδα είναι τρεις φορές καλύτερη ομάδα. Θα είναι δύσκολο το έργο μας και το γνωρίζουμε πολύ καλά», επισήμανε.

Όταν του επισημάνθηκε πως η Τσεχία είχε κάνει καλή δουλειά στην αντιμετώπισή του το 2019, ο Βέσελι είπε: «Αυτό ήταν πριν τρία χρόνια και τώρα ο Γιάννης είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τότε. Θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο καλά προετοιμασμένοι για να τον περιορίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ