Κρέιτσι για Γιάννη: «Αν θέλει να σου βάλει 30 πόντους, θα σου βάλει»

Κρέιτσι για Γιάννη: «Αν θέλει να σου βάλει 30 πόντους, θα σου βάλει»

Ο Βιτ Κρέιτσι μίλησε για την ερχόμενη «μάχη» της Τσεχίας με την Ελλάδα για τους «16» του Eurobasket και στάθηκε στο τι εστί Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε εν όψει του αυριανού (11/9, 21:45) αγώνα της Τσεχίας με την Ελλάδα για τους «16» του Eurobasket, ο Βιτ Κρέιτσι αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που τον γνωρίζει καλά από το πρωτάθλημα του NBA.

Διαβάστε επίσης: «Όχι» του Ομάρ Ελαμπντελαουί σε τεράστια πρόταση

Ο γκαρντ των Θάντερ τόνισε πως θα πρέπει άπαντες στην ομάδα του να συνεισφέρουν στον περιορισμό του «Greak Freak», καθώς… «ένας παίκτης δεν φτάνει για να τον σταματήσει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι δύσκολο να σταματήσεις τον Γιάννη αλλά δεν θα κατεβάσουμε τα χέρια. Αν ένας τέτοιος παίκτης θέλει να σου βάλει 30 πόντους, θα σου βάλει. Εξαρτάται όμως πώς θα τους βάλει. Προτιμώ να τον αναγκάσουμε να πάρει 30 τρίποντα παρά να σκοράρει εύκολα από κοντά. Όλοι ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει ο Γιάννης.

Ακόμη κι αν προετοιμαστείς έναν μήνα, που λέει ο λόγος, είναι δύσκολο να τον περιορίσεις. Είναι η μεγάλη δύναμη της Ελλάδας, ειδικά στο ανοιχτό γήπεδο. Όταν παίρνει το εύκολο ριμπάουντ και τρέχει, δεν έχει αντίπαλο. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να πάμε στα επιθετικά ριμπάουντ για να τους καθυστερήσουμε κι αν δεν τα καταφέρουμε να κλείσουμε τους διαδρόμου προς το καλάθι για να μη μπορεί να φτάσει σε ένα κάρφωμα.

Κάπως έτσι σκοράρει περίπου 20 πόντους ανά αγώνα. Ένας παίκτης δεν φτάνει για να τον σταματήσει, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ