Εστειλε… μήνυμα ο Γκομπέρ: «Στόχος μας το χρυσό μετάλλιο»

Εστειλε… μήνυμα ο Γκομπέρ: «Στόχος μας το χρυσό μετάλλιο»

Ο Ρούντι Γκομπέρ μίλησε για την απίθανη νίκη της Γαλλίας επί της Τουρκίας και τη συνέχεια των «Τρικολόρ» στη διοργάνωση.

Σε ένα θρίλερ που έσπασε… καρδιές, η Γαλλία, κατάφερε να στείλει πίσω στην Τουρκία την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της απίθανης νίκης (87-86) των Γάλλων στην παράσταση και μετά το τέλος του ματς, φρόντισε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης: Eurobasket 2022: O ασταμάτητος Γιάννης, ο «αλήτης» Ντόντσιτς, η… ρουτίνα του Γιόκιτς και η διαφήμιση του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Όπως τόνισε ο έμπειρος σέντερ, μοναδικός στόχος της ομάδας του Βενσάν Κολέ στο Eurobasket είναι το χρυσό μετάλλιο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Γκομπέρ σημείωσε:

«Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Αρχίσαμε καλά, επέστρεψε όμως η Τουρκία και πέρασε με 9. Στο τέλος όμως καταφέραμε πήγαμε στην παράταση έχοντας και την τύχη μαζί μας. Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ και ανταμειφθήκαμε για αυτό».

Για τη συνέχεια: «Νιώθουμε αυτοπεποίθηση, τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Εχουμε τρεις μέρες να προετοιμαστούμε για το ματς της Τετάρτης. Στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο αλλά βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλέψουμε πολύ».

Για την προτίμηση Ιταλίας ή Σερβίας στους «8»: «Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες, όποια κερδίσει».

«Η Τουρκία είχε την ευκαιρία να κερδίσει στην κανονική διάρκεια. Παλεύαμε για την επιβίωσή μας ως το τέλος. Ήμασταν πολύ κακοί επιθετικά στην τρίτη περίοδο. Αυτό είναι το μπάσκετ και γίνονται αυτά. Ο Ρούντι έχασε τις βολές, αλλά δεν πέτυχαν την τελευταία επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ