Μάρκανεν: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη»

Μάρκανεν: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη»

Έτοιμος για μάχη κόντρα στους Ισπανούς φάνηκε ο Λάουρι Μάρκανεν μετά την 43αρα κόντρα στην Κροατία

Ο Λάουρι Μάρκανεν έκανε απίστευτα πράγματα κόντρα στην Κροατία και oδήγησε τους Φινλανδούς στους 8 του Εurobasket βάζοντας 43 πόντους.

Ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου έδειξε έτοιμος για τη μάχη κόντρα στην Ισπανία και δήλωσε πως κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει τους Σκανδιναβούς.

Διαβάστε επίσης: Eurobasket: Στο… λάκκο με τις «40αρες» (vids)

Αναλυτικά είπε:

«Κάναμε σπουδαία δουλειά. Με δυσκόλεψε η Κροατία, ήταν όμως ένα από αυτά τα βράδια που όλα πηγαίνουν μέσα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε όταν παίζουμε έτσι. Η Κροατία είναι μια σπουδαία ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το επόμενο παιχνίδι, θα γιορτάσουμε τη σημερινή μας νίκη και στη συνέχεια θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για την Ισπανία.

Ξέρουν που βρίσκονται, σε αντίθεση με εμάς, όμως έχουμε κίνητρο και είμαστε ενθουσιασμένοι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση.

Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, δεν κοιτάζω τι λέγεται και τι γράφεται. Εγώ προσπαθώ να παίζω μπάσκετ και είμαι ενθουσιασμένος που έφτασα στα προημιτελικά. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, με τόσες πολλές καλές ομάδες, οπότε χαίρομαι που εκεί βρίσκεται και η δική μου.

Όπως είπε και ο προπονητής μας, δεν έχουμε ξαναφτάσει τόσο ψηλά, όμως δεν έχουμε τελειώσει. Δεν ξέρω πότε είναι το ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη εμφάνιση του καλοκαιριού. Πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά για να τους αντιμετωπίσουμε.

Θυμάμαι όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ τον Πέτερι Κόπονεν, τώρα μοιάζει απίστευτο που βρισκόμαστε στα ίδια αποδυτήρια. Είναι ωραίο να τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ένας θρύλος και προσπαθώ να τον βοηθήσω για να φτάσει εκεί που δεν έφτασε στο παρελθόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ