Λούτσιτς: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, τι να πω σε κάποιον;»

Λούτσιτς: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, τι να πω σε κάποιον;»

Στην κατάσταση που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Σερβίας μετά τον αποκλεισμό από το Ευρωμπάσκετ, αναφέρθηκε ο αρχηγός των Σέρβων, Βλαντιμίρ Λούτσιτς.

Η Ιταλία πυροδότησε την «βόμβα» στο Ευρωμπάσκετ, αφήνοντας εκτός συνέχειας ένα από τα μεγάλα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, την Σερβία.

Σε δηλώσεις μετά τον αγώνα (11/9) ο αρχηγός της Εθνικής Σερβίας, Βλάντιμιρ Λούτσιτς εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος, προσπαθώντας να βάλει τον νου του σε μία σειρά.

Διαβάστε επίσης: Η Αργεντινή κατέκτησε το AmeriCup απέναντι στη Βραζιλία

«Δεν έχουμε αναλύσει το θέμα, όλα είναι νωπά. Αστοχήσαμε σε πολλά μακρινά σουτ στο δεύτερο μέρος και έπειτα την αποβολή του αντίπαλου προπονητή (Τζιανμάκρο Ποτσέκο), αντέδρασαν ως ένα και δικαίως επικράτησαν.

Η κατάσταση είναι δύσκολη, τι να πω σε κάποιον; Είμαστε απογοητευμένοι και είχαμε υψηλές προσδοκίες για το Ευρωμπάσκετ. Αλλά συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό».

Ανήμπορος και σαφέστατα καταβεβλημένος από το αποτέλεσμα επέκτεινε τη σκέψη του.

«Κανένας μας δεν κοιμήθηκε αργά. Δικαίως η Ιταλία πέρασε. Ξεκινήσαμε καλά αλλά στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου λυγίσαμε».

Τέλος, μίλησε για το αν ο ΣβέτισλαΒ Πέσιτς έπρεπε να αντιδράσει παρόμοια με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο στη διάρκεια του ματς.

«Δεν γνωρίζω. Για μένα δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος προπονητής… κερδίζει με μία εσφαλμένη κίνηση. Φαίνεται πως η Ιταλία αγωνίστηκε καλύτερα από εκεί και ύστερα. Δεν θεωρώ πως ο Ποτσέκο συνέβαλε στην ανατροπή τόσο, ακόμα και αν αποδείχθηκε έτσι», ήταν τα λόγια του αθλητή της Μπάγερν Μονάχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ