Ρούντι: «Η Γαλλία προετοιμάζεται για τη νίκη και εμείς για την έκπληξη»

Ρούντι: «Η Γαλλία προετοιμάζεται για τη νίκη και εμείς για την έκπληξη»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε εν όψει του αποψινού τελικού του Eurobasket ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία (21:30) και τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει την... έκπληξη.

Στον αποψινό τελικό του Eurobasket ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία (21:30) αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ρούντι Φερνάντεθ, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει την… έκπληξη.

Διαβάστε επίσης: Ζούμε στον κόσμο του Έρλινγκ Χάαλαντ (pics, vids)

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Γαλλία έχει τα πάντα. Εμείς έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο που κάνει τρομερή δουλειά και ελπίζουμε να το δείξουμε στο παρκέ όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για τον τελικό: «Πραγματικά ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι που ποτέ δεν σκεφτήκαμε όταν ξεκίνησε αυτό το EuroBasket. Βλέπω τους συμπαίκτες μου χαρούμενους και να θέλουν να ζήσουν κάτι μοναδικό».

Για το τι θα έλεγε στους συμπαίκτες του: «Θα τους έλεγα να απολαύσουν τη στιγμή. Κανείς δεν ξέρει, ούτε εγώ στα 37 μου ούτε ο Γκαρούμπα στα 21, αν θα επιστρέψουμε σε έναν τελικό, γιατί πολλά πράγματα συμβαίνουν στον αθλητισμό. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να το επαναλάβουμε, οπότε θα τους έλεγα να το απολαύσουν».

Για το τι περιμένουν από τη Γαλλία: «Θα προετοιμάσουν το παιχνίδι για να προσπαθήσουν να μας κερδίσουν και εμείς το προετοιμάζουμε για να κάνουμε έκπληξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ