Πονσαρνάου : «Υπογράψαμε τις πρώτες μας επιλογές, δύσκολο να μείνει ο Κολόμ»

Πονσαρνάου : «Υπογράψαμε τις πρώτες μας επιλογές, δύσκολο να μείνει ο Κολόμ»

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της Βαλένθια, αλλά και το μέλλον του Κίνο Κολόμ, μίλησε ο προπονητής των «Νυχτερίδων» Χάουμε Πονσαρνάου.

Μέχρι στιγμής η Βαλένθια έχει «ταράξει» τα νερά των μεταγραφών υπογράφοντας παίκτες από την «αφρόκρεμα» της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, οι Ντέρικ Ουίλιαμς και Νίκολα Κάλινιτς μετακόμισαν από τη Φενέρμπαχτσε στις «Νυχτερίδες», ενώ οι προσθήκες των Μάρτιν Χέρμανσον και Κλέμεν Πρέπελιτς θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές δεδομένου πως είχαν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση τους αρκετοί σύλλογοι ανά την Ευρώπη.

Για τον λόγο αυτό ο προπονητής των «Νυχτερίδων» Χάουμε Πονσαρνάου, δήλωσε: «Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου θέλαμε να αποκτήσουμε τις πρώτες επιλογές μας και δεν μπορούσαμε, αυτό το καλοκαίρι ήμασταν σε θέση να τις υπογράψουμε. Έχουν συμβεί πράγματα που μας έχουν βελτιώσει σημαντικά. Δεν αναφέρομαι στο οικονομικό, αλλά σε πράγματα που μας επιτρέπουν να μπορούμε να κινηθούμε για παίκτες με υψηλότερη αξία στην αγορά»

Ενώ συνέχισε, υπογραμμίζοντας για το μέλλον του Κίνο Κολόμ: «Θα ήθελα να τον πείσω, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο, ότι θα ήταν καλύτερο να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά αν θέλει να συνεχίσει να «γράφει» μια σπουδαία πορεία και ένα καλό μέλλον για τον ίδιο, νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να μείνει στην ομάδα λόγω ιδιοσυγκρασίας. Το καλύτερο γι αυτόν θα ήταν να βρει έναν άλλο δρόμο στην καριέρα του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ