Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ 81-66

Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ 81-66

Παρά τις διψήφιες διαφορές στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, η Μπαρτσελόνα έκανε ντέρμπι το ματς με τη Μπαμπεργκ, ωστόσο ένα 14-0 στο τελευταίο τρίλεπτο, χάρισε τη νίκη στους μπλαουγκράνα.

Μετά από δύο σερί ήττες (από Παναθηναϊκό και Βαλένθια), η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες. Εστω και λίγο αγχωτικά, η ομάδα του Σίτο Αλόνσο λύγισε την μαχητική Μπάμπεργκ στη Βαρκελώνη με για την 19η αγωνιστική. Στο 7-12 οι Καταλανοί, στο ίδιο ρεκόρ έπεσαν και οι Γερμανοί.

Το ματς είχε εντυπωσιακή εξέλιξη καθώς παρά το γεγονός πως οι μπλαουγκράνα είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια μια διψήφια διαφορά (42-30, 57-45), η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι κατάφερε να επιστρέψει.

Με πολύ καλή άμυνα και ηγέτη στην επίθεση τον Λο, η Μπάμπεργκ μείωσε στον πόντο (67-66), με περίπου τρία λεπτά για τη λήξη! Εκεί όμως εμφανίστηκε ο Ρακίμ Σαντερς που με οκτώ σερί πόντους (τρίποντο, γκολ-φάουλ και καλάθι), έφερε την ομάδα του στο +9 (75-66), 2 λεπτά πριν τέλος και εκεί τελείωσαν όλα.

Η Μπάμπεργκ δεν είχε άλλη ενέργεια, και είναι χαρακτηριστικό από το -1 του 37’, δεν σημείωσε ούτε πόντο στο υπόλοιπο του ματς, για να δεχθεί ένα σπάνιο 14-0!

Εκτός του Σάντερς, για τους νικητές ξεχώρισαν και οι Ερέλ, Οριόλα, Τόμιτς και Χάνγκα, ενώ να αναφέρουμε ότι ο Σάσα Βεζένκοφ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Από τη Μπάμπεργκ, Ραντόσεβιτς, Λο και Ράιτ ήταν οι καλύτερο, ενώ στα ρηχά έμεινε ο Νίκος Ζήσης έχοντας 5π. και 3 λάθη σε 13 λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 44-34, 59-52, 81-66

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ