Έφτασε ο Όγκαστ για τον Παναθηναϊκό : «Το μόνο που θέλω είναι να νικάω»

Έφτασε ο Όγκαστ για τον Παναθηναϊκό : «Το μόνο που θέλω είναι να νικάω»

Στην Αθήνα για να ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού έφτασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων Ζακ Όγκαστ.

Έφτασε για τον Παναθηναϊκό ο Ζακ Όγκαστ.

Ο νεοαποκτηθέντας σέντερ του τριφυλλιού ήταν και ο τελευταίος που έμενε για να ενταχθεί στην προετοιμασία των πρασίνων. Ο λόγος της καθυστέρησης του ήταν το γεγονός πως πριν λίγες μέρες η γυναίκα του γέννησε το πρώτο τους παιδί.

Στην άφιξη του ο 27χρονος σέντερ υποστήριξε πως είναι έτοιμος για την Ευρωλίγκα και υπογράμμισε ότι το μόνο που θέλει είναι νίκες και τίποτα άλλο.

Αναλυτικά ο Ζακ Όγκαστ κατά την άφιξη του στην Ελλάδα μίλησε:

Για το comeback στα πράσινα: «Νιώθω εκπληκτικά. Εδώ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω υπάρξει μέλος της ομάδας ξανά και έχουμε δουλειές που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ελπίζω να γίνουμε «ένα» ως ομάδα και να κάνουμε περήφανο τον σύλλογο».

Για την Ευρωλίγκα: «Ήθελα λίγο χρόνο, έπρεπε να ωριμάσω λίγο μέσα στο παιχνίδι, να μάθω πράγματα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο και να έχουμε μια καλή σεζόν».

Για το αν μίλησε με τον κ.Βόβορα: «Ναι, ναι, μιλήσαμε πολύ το καλοκαίρι. Μου είπε πως το σημαντικό για εκείνον ήταν να βρει παίκτες με εξαιρετική συμπεριφορά, που θέλουν να κερδίζουν».

Για το τι θέλει να κάνει: «Θέλω να νικάω. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Θέλω να δείξω σε όλους ότι ανήκω στην Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ