Ολυμπιακός : Πρίντεζης, Χαραλαμπόπουλος και Βεζένκοφ μιλούν για την προετοιμασία στο Μέτσοβο

Ολυμπιακός : Πρίντεζης, Χαραλαμπόπουλος και Βεζένκοφ μιλούν για την προετοιμασία στο Μέτσοβο

Την άποψη τους για την προετοιμασία της ομάδας στο Μέτσοβο, αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς μίλησαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Σάσα Βεζένκοφ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Για τον λόγο αυτό οι Γιώργος Πρίντεζης, Σάσα Βεζένκοφ και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησαν στο κανάλι του επίσημου χορηγού της ομάδας (BWIN) για τη νέα πραγματικότητα λόγω του κορωνοϊού, αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά:

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά για όλο τον κόσμο. Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που όλες οι ομάδες ξεκινάνε και ξέχωρα από την ομαδική και την ατομική επιτυχία που όλοι επιδειώκουν νομίζω πως στο μυαλό όλων είναι η υγεία των δικών τους ανθρώπων και να ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο πλανήτης από τον κορωνοϊό.

Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει έχουν καταλάβει τον ρόλο τους και ο κόουτς φυσικά βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό στο πόσο ούτως ώστε ο κάθε παίκτης να ξέρει πως να προσφέρει στον σύλλογο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς και να μην έχουμε απουσίες και να προσέχει ο καθένας ατομικά τον εαυτό του.

Αυτό που κοιτάμε αυτή τη στιγμή είναι πιο πολύ η άμυνα και στο να καταφέρουμε να παίζουμε ομαδικά στην επίθεση και να βρίσκουμε τον ελεύθερο παίκτη. Θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά καθώς θα υπάρχει για όλους η ανασφάλεια πως θα εξελιχθούν τα κρούσματα. Από κει και πέρα εύχομαι να πάνε όλα καλά. Θα έχουμε μια ομάδα που θα διεκδικεί κάθε παιχνίδι και θα ανταγωνίζεται κάθε ομάδα. Να μπούμε αρχικά στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε μία πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπογράμμισε: «Είναι διαφορετικό το γεγονός ότι είμαστε πολύ καιρό εκτός όλοι, έχουν περάσει 8 μήνες που ουσιαστικά δεν έχουμε παίξει παιχνίδι, αλλά τα πράγματα είναι όπως πέρσι η ομάδα κάνει προπονήσεις πολύ σκληρά. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς για να είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει. Η ομάδα θα παίζει πάντα σκληρά και έτσι όπως βλέπω όλα τα παιδιά έχουμε δεθεί πάρα πολύ για το σημείο που βρισκόμαστε τώρα.

Αυτή τη στιγμή αυτό που κοιτάμε είναι η άμυνα πιο πολύ και το πως θα δίνουμε τις βοήθειες. Είναι σημαντική και η ατομική άμυνα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για επιτυχίες. Η χρονιά φέτος θα είναι πολύ περίεργη. Να είμαστε όλοι υγιείς και θα δείξει.

Ο φόργουορντ των Πειραωτών, Σάσα Βεζένκοφ υποστήριξε: «Χρειαστήκαμε λίγο περισσότερο χρόνο προσαρμογής καθώς για 4,5 μήνες ήμασταν εκτός παρκέ, τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με τα φιλικά και τα ταξίδια που κάναμε στο παρελθόν, αλλά με σκληρή δουλειά και γρήγορη προσαρμογή όλα θα πάνε καλά.

Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο καθώς υπάρχουν καινούργια παιδιά, πρέπει να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του κόουτς και πιστεύω ότι στο πρώτο επίσημο ματς θα είμαστε έτοιμοι και μέχρι τότε πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Να δούμε πως θα πάμε και στα φιλικά και θα έχουμε μία καλή σεζόν.

Ο κόουτς θέλει την σκληρή άμυνα και στην επίθεση να μοιράζουμε την μπάλα και να υπάρχει καλή δημιουργία για να παίζει η ομάδα γρήγορα, σκληρά και ομαδικό μπάσκετ.

Κάθε χρόνο η Ευρωλίγκα είναι ακόμα πιο σκληρή, όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Όσο και κλισέ και αν ακούγεται κοιτάμε κάθε προπόνηση, να βρούμε τη χημεία μας να παίζουμε καλά και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

🎥 Γιώργος Πρίντεζης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα της #bwin για τoν…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ