Παναθηναϊκός : «Φουριόζος» φεύγει για το Κάουνας, νίκησε 114-80 τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός : «Φουριόζος» φεύγει για το Κάουνας, νίκησε 114-80 τον ΠΑΟΚ

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα τον ΠΑΟΚ 114-80 σε φιλικό προετοιμασίας στα Ιωάννινα και ετοιμάζεται για το τουρνουά του Κάουνας.

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε στα φιλικά προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός που δεν είχε θέμα να πάρει άνετα το «ροζ φύλλο» απέναντι στον ΠΑΟΚ με τελικό σκορ 114-80.

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες δεν παρουσιάστηκαν πλήρεις, καθώς ο Γιώργος Βόβορας δεν είχε στην διάθεση του τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, ενώ από την πλευρά τους οι «ασπρόμαυροι» αγωνίστηκαν χωρίς τους Μαργαρίτη, Μήτρου-Λονγκ, Χέρντον και Παπασάβογλου, ο Παναθηναϊκός πήρε μία άνετη φιλική νίκη.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε με τους Τζάκσον-Φόστερ στο «1-2», τον Παπαπέτρου στο «3» και στο «4-5» τους Μήτογλου – Παπαγιάννη, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τους Παπαντωνίου, Λοβ, Ιατρίδης, Καμπερίδης και Κακλαμανάκης για τον Μέξα.

Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση και δημιούργησαν διαφορά δώδεκα πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (31-19). Την διαφορά για του νικητές έκαναν οι Μάρκους Φόστερ και Νεμάνια Νέντοβιτς στην αρχή, ενώ καλή παρουσία είχε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Αυτός που προσπαθούσε να ρίξει την διαφορά συνεχώς ήταν ο Μπο Μπιτς, ο οποίος με δύο τρίποντα έφτασε μια ανάσα από το να φτάσει τον Παναθηναϊκό (33-28). Ωστόσο, από το σημείο αυτό και μετά οι πράσινοι δεν άφησαν το πόδι από το «γκάζι» και στο ημίχρονο είχαν διαφορά 21 πόντων (59-38).

Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε 81-60 με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν συνεχώς νέα πρόσωπα και σχήματα με τον κόουτς του Παναθηναϊκού να δίνει αρκετό χρόνο σε Πιέρ Τζάκσον, αλλά και Περσίδη στο τέλος. Η διαφορά ήταν συνεχώς πάνω-κάτω στους 30 πόντους και τελικά έληξε στους 34 (114-80).

Τα δεκάλεπτα: 31-19, 59-38, 81-60, 114-80

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ