Εκπληξη από την Ευρωλίγκα: Εκτός Final 4 ο Λαμόνικα!

Εκπληξη από την Ευρωλίγκα: Εκτός Final 4 ο Λαμόνικα!

Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές του Final Four και ο Λουίτζι Λαμόνικα δεν είναι στη λίστα.

Με μια πολύ μεγάλη απουσία θα διεξαχθεί το Final 4 της Ευρωλίγκας. Απουσία που δεν αφορά κάποιον παίκτη ή κάποια ομάδα. Αλλά μία από τις πιο γνωστές μορφές της διαιτητίσας.

Συγκεκριμέμα, η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους 8 διαιτητές που θα διευθύνουν τους τέσσερις αγώνες του φάιναλ φορ της Euroleague στην Κολωνία, το διάστημα 28 έως 30 Μαϊου. Με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει την έκπληξη. Συγκεκριμένα, στα ονόματα των διαιτητών δεν συμπεριλαμβάνεται αυτό του Λουίτζι Λαμόνικα, ο οποίος θα απουσιάσει από την τελική φάση ύστερα από αρκετά χρόνια.

Η απόφαση της Ευρωλίγκας για τον πιο διάσημο διαιτητή της, προκάλεσε αίσθηση, ωστόσο δεν υπήρξε εξήγηση, για τους λόγους.

Ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς είναι ο πλέον έμπειρος εξ αυτών με παρουσία σε εννέα φάιναλ φορ Euroleague συμπεριλαμβανομένου του φετινού, αλλά και στον τελικό των τριών τελευταίων (2017, 2018, 2019).

Στο 5ο Final Four της καριέρας τους θα «σφυρίξουν» οι Σλοβένοι Ματέι Μπολτάουζερ και Σάσα Πουκλ, ενώ την πρώτη εμπειρία σε Final Four Euroleague θα έχουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονθάλεθ (Ισπανία), Ούρος Νίκολιτς (Σερβία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Οι οκτώ διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες του φάιναλ φορ της Euroleague (2020-21) έχουν ως εξής:

Γκίτις Βίλιους Λιθουανία
Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονθάλεθ Ισπανία
Όλεγκς Λάτισεβς Λετονία
Ματέι Μπολτάουζερ Σλοβενία
Ούρος Νίκολιτς Σερβία
Μεχντί Ντιφαλά Γαλλία
Σάσα Πουκλ Σλοβενία
Σρέτεν Ράντοβιτς Κροατία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ