Πήρε αποφάσεις ο Ολυμπιακός για Λάιτι

Πήρε αποφάσεις ο Ολυμπιακός για Λάιτι

Οι Γάλλοι δεν άλλαξαν στάση και ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Αμερικανού γκαρντ.

Οριστικό: Ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Ντέιβιντ Λάιτι και βγαίνει στην αγορά για να αναζητήσει τον παίκτη που θα συμπληρώσει τη γραμμή των γκαρντ για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενεργοποιεί το plan b και η ομάδα του μεγάλου λιμανιού βγαίνει ξανά στην αγορά, θέλοντας να καλύψει το κενό που υπάρχει στα γκαρντ.

Οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να μεταπείσουν τους ανθρώπους της Βιλερμπάν, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να ναυαγήσει οριστικά η υπόθεση του Γάλλου και τους Πειραιώτες πλέον να στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις γκαρντ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε μια… ανάσα από την προσθήκη του 33χρονου άσου, καθώς είχαν συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον Ντέιβιντ Λάιτι όσο και με την Βιλερμπάν, αλλά η γαλλική ομάδα ξαφνικά αποφάσισε να κάνει πίσω και να χαλάσει τη συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Αμερικανό γκαρντ για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ η Βιλερμπάν θα έπαιρνε 200.000 ευρώ. Οι συμφωνίες ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές ήταν προφορικές, αφού η Βιλερμπάν εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος και ήταν αδύνατο να υπάρχει διπλό συμβόλαιο.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, οι άνθρωποι της Βιλερμπάν άλλαξαν γνώμη και πλέον δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Ντέιβιντ Λάιτι να φύγει, με τον Πάρκερ και τους συνεργάτες του να υπολογίζουν κανονικά τον Γάλλο γκαρντ για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι Γάλλοι ακύρωσαν τη συμφωνία που υπήρχε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσπάθησε να μεταπείσει τους παράγοντες της γαλλικής ομάδας, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πλέον η περίπτωση του Ντέιβιντ Λάιτι «ναυάγησε» οριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ