Θα τα χάσετε! Δείτε την κούκλα σύντροφο του Έλληνα Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου

Θα τα χάσετε! Δείτε την κούκλα σύντροφο του Έλληνα Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου

Ένα από τα άτομα που τον στήριξαν και συνεχίζουν αν τον στηρίζουν είναι η σύντροφός του, Ευαγγελία Αναστασιάδου, που είναι επίσης επαγγελματίας αθλήτρια και ασχολείται με την κωπηλασία

Εντυπωσίασε με τις ικανότητες του φέτος ο Στέφανος Ντούσκος που κατάφερε να πάρει το πρώτο χρυσό του μετάλλιο και το πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ένα από τα άτομα που τον στήριξαν και συνεχίζουν αν τον στηρίζουν είναι η σύντροφός του, Ευαγγελία Αναστασιάδου, που είναι επίσης επαγγελματίας αθλήτρια και ασχολείται με την κωπηλασία.

«Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω. Γιατί δεν είναι θαύμα ούτε ευκαιρία ούτε τύχη όπως θα έλεγαν κάποιοι είναι σκληρή δουλειά, θέληση και κουράγιο. Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή. Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μετά τις μεγάλες νίκες του!

Αυτή είναι η σύντροφος του Στέφανου Ντούσκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ