Χάνγκα – «Ούτε λεπτό δε μου πήρε να αποφασίσω για τη Ρεάλ»

Χάνγκα – «Ούτε λεπτό δε μου πήρε να αποφασίσω για τη Ρεάλ»

Ο Άνταμ Χάνγκα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας πως δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να πει το «ναι» στους Μαδριλένους

Για πρώτη φορά στα χρονικά, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησαν σε ένα μεγάλο «πάρε – δώσε», ανταλλάζοντας στην ουσία παίκτες και ένας από αυτούς είναι ο Άνταμ Χάνγκα.

Ο Ούγγρος με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα φόργουορντ ακολούθησε το δρομολόγιο του Τόμας Ερτέλ ο οποίος μετακινήθηκε από τη Μπάρτσα στη Ρεάλ (με τον Γάλλο να έχει και ένα πέρασμα από τη Γαλλία ενδιάμεσα).

Την ίδια ώρα ο Νίκολας Λαπροβίτολα άφησε τα λευκά της «Βασίλισσας» για να ενσωματωθεί στους Μπλαουγκράνα, όπως έκανε ο Νίκολα Μίροτιτς προ διετίας (Ρεάλ 2008-14, Μπάρτσα 2019-σήμερα).

Ο Χάνγκα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το ενδιαφέρον που του έδειξαν οι «Μερένχες» όταν ο Γιασικεβίτσιους τον ενημέρωσε πως δεν τον υπολογίζει μένοντας ελεύθερος.

«Ούτε ένα λεπτό δεν μου πήρε να αποφασίσω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν όλα πολύ ξεκάθαρα για μένα. Όταν κατέστη σαφές πως δεν θα συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα, μίλησα με την οικογένεια και τους εκπροσώπους μου και ξεκαθάρισα πως θέλω να παραμείνω στην Ισπανία. Όταν ήρθε το τηλεφώνημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία. Προφανώς έχω λάβει πολλά μηνύματα το φετινό καλοκαίρι, αλλά μιλάμε για μια απόφαση που πήρα με αυτοπεποίθηση», ήταν τα λόγια του 32χρονου περιφερειακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ