Αταμάν – «Ίσως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός του Παύλου»

Αταμάν – «Ίσως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός του Παύλου»

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ενόψει της συμμετοχής της Εφές στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», πως η ομάδα του Παύλου ήταν ίσως η κορυφαία της Ευρώπης

Δέκα μέρες απέμειναν για την έναρξη του σπουδαίου τουρνουά (18-19/09) του Παναθηναϊκού προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντόλου Εφές να μην απουσιάζει και τον προπονητή της, Εργκίν Αταμάν να μιλάει για τα καλύτερα λόγια, τόσο για τον αείμνηστο παράγοντα του «τριφυλλιού» όσο και για την ομάδα των πρασίνων εκείνη την εποχή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αταμάν:

«Μας τιμάει που είμαστε καλεσμένοι στο τουρνουά Παύλο Γιαννακόπουλος που θα γίνει την Αθήνα. Με όλο τον σεβασμό στην μνήμη του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, θα παίξουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Γνωρίζω ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και πιο πολύ στον Παναθηναϊκό. Έπαιξα απέναντι στην ομάδα του πολλά χρόνια πριν, ο Παναθηναϊκός ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες εκείνη την περίοδο, ίσως η καλύτερη στην Ευρώπη.

Ελπίζω να έχουμε διαθέσιμο όλο το ρόστερ, θα είναι τα τελευταία μας παιχνίδια και το τελευταίο τουρνουά της προετοιμασίας. Θεωρούμε το τουρνουά πολύ σημαντικό πριν την έναρξη στην EuroLeague και ελπίζω όλοι οι Έλληνες και όσοι δουν το παιχνίδι από την τηλεόραση να απολαύσουν το συγκεκριμένο τουρνουά και φυσικά την ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να χαρούν τα παιχνίδια όλοι οι φίλοι του μπάσκετ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ