Ζενίτ – Αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών οι Λόιντ, Φράνκαμπ

Ζενίτ – Αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών οι Λόιντ, Φράνκαμπ

Μετά την ήττα της Ζενίτ από τη Φενέρμπαχτσε στη Ρωσία για την 14η αγωνιστική της Euroleague, ήρθαν να προστεθούν οι τραυματισμοί των Λόιντ και Φράνκαμπ για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Ενός κακού μύρια έπονται. Το συγκεκριμένο γνωμικό αντικατοπτρίζει πλήρως την ομάδα της Ζενίτ, η οποία μετά την εκτός έδρας ήττα από την Φενέρμπαχτσε (80-86), έχασε και δύο σημαντικούς παίκτες με τραυματισμό.

Ο λόγος για τους Τζόρνταν Φλόιντ και Κόνερ Φράνκαμπ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολοι για τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης.

Όπως ανέφερε ο Τσάβι Πασκουάλ, οι δύο παίκτες χτύπησαν την ώρα του αγώνα, γεγονός που επηρέασε και την απόδοσή τους, παίζοντας και αυτό τον ρόλο του στην τελική έκβαση του αποτελέσματος.  Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για τους δύο βασικούς γκαρντ των Ρώσων.

Για την ιστορία, ο Λόιντ μέτρησε 19 πόντους, 3 ασίστ και 6 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Φράνκαμπ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με πέντε πόντους και 4 ασίστ σε 15 λεπτά παρουσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ