Ο Γκριν έκανε δώρο στη μητέρα του ένα τζιπ! (vid)

Ο Γκριν έκανε δώρο στη μητέρα του ένα τζιπ! (vid)

Ο Αμερικανός μπορεί να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του, αλλά δεν ξέχασε τη μητέρα του και της έκανε δώρο γενεθλίων ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η μητέρα του Ερικ Γκριν, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να της κάνει δώρο ένα πολυτελέστατο τζιπ!

Ο Αμερικανός γκαρντ αν και βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του, δεν ξέχασε τα γενέθλια της μητέρας του, χαρίζοντάς της ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο!

Η μητέρα του τρελάθηκε με την έκπληξη που ετοίμασε ο Ερικ Γκριν, με τον ίδιο να αναρτά στα social media το χαρακτηριστικό βίντεο, στο οποίο μάλιστα μια από τις γυναίκες που βρίσκεται μαζί με την μητέρα του, φοράει μπλουζάκι του Ολυμπιακού!

Ο 26χρονος συνόδευσε το βίντεο με το παρακάτω μήνυμα: «Χρόνια πολλά μαμά! Κανένα δώρο δεν μπορεί να σου δείξει πόσο σε εκτιμώ, αλλά ελπίζω αυτή να είναι μια μικρή υπενθύμιση του πόσο σε αγαπώ! Χρόνια πολλά, ανυπομονώ να σε δω».

Δείτε την ανάρτησή του:

HAPPY BIRTHDAY MOM..No gift could amount to how much I appreciate you but I hope this is a little reminder of how much I love you.. happy birthday mom can’t wait to see you soon ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erick Green (@egreen_11) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ