Έπος: Οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν ερωτική εξομολόγηση στην κούπα της Euroleague (vid)

Έπος: Οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν ερωτική εξομολόγηση στην κούπα της Euroleague (vid)

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» να κάνουν... καμάκι στην κούπα της Euroleague.

Το Final 4 της Euroleague πλησιάζει και η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει ρεσιτάλ με τα βίντεο που δημοσιεύει στα social media.

Στο νέο δημιούργημα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, οι παίκτες της ομάδας επιστρατεύουν τη… γοητεία τους για να ρίξουν την κούπα της Euroleague!

Σλούκας, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Πρίντεζης κάνουν ερωτική εξομολόγηση στο τρόπαιο της διοργάνωσης, το οποίο ελπίζουν να κατακτήσουν το βράδυ του Σαββάτου (21/5) στο Βελιγράδι μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς τους που θα μετατρέψουν σε… Πειραιά τη  σερβική πρωτεύουσα.

«Λοιπόν, σε έχω κατακτήσει τρεις φορές… σε παρακαλώ, άλλη μία, άλλη μία», λέει ο Σλούκας και μετά σκύβει και τη φιλάει.

«Έλα κοριτσάκι μου, έλα κοριτσάκι μου άλλη μια φορά στον μπαμπά να πάμε στην ευχή του Θεού και της Παναγίας. Άντε, έλα να τελειώνουμε, άντε», της λέει ο Πρίντεζης.

Από την πλευρά του, ο Παπανικολάου αναφέρει στην εξομολόγησή του προς το τρόπαιο: «Τί έγινε; Σου λείψαμε; Ε; Να σου πω; Τώρα εδώ που τα λέμε, θα έρθεις να πάμε πάλι σπίτι; Άντε αγάπη μου. Έλα πάμε σπίτι. Αφού ξέρεις εσύ. Εμείς σε προσέχουμε. Σε αγαπάμε. Άντε πάμε!»

«Χρειάζομαι την αγάπη σου μωρό μου, τα λέμε σύντομα» της λέει ο Ντόρσεϊ.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ