Κακά μαντάτα για Παναθηναϊκό: Στο κόλπο για Πονίτκα και η Εφές

Κακά μαντάτα για Παναθηναϊκό: Στο κόλπο για Πονίτκα και η Εφές

Ο Ματέους Πονίτκα αρέσει αρκετά στον Παναθηναϊκό, με την Εφές να μπαίνει και αυτή γερά στο κόλπο για την απόκτησή του.

Ο Ματέους Πονίτκα έχει… γυαλίσει στον Παναθηναϊκό, με to10.gr να φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «πράσινο» ενδιαφέρον για τον Πολωνό παίκτη.

Το όνομα του νεαρού γκαρντ βρίσκεται σημειωμένο στο «πράσινο» μπλοκάκι, με τον Παναθηναϊκό, όμως, να μην «παίζει» μόνος του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν διάφορα Μέσα στην Τουρκία, η Εφές έχει μπει γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Πονίτκα!

Διαβάστε επίσης: Προμηθέας Πάτρας- Μακάμπι 78-85: Φιλική ήττα επιπέδου Euroleague για τους Πατρινούς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν τον Πολωνό γκαρντ και έχουν ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί του.

Ο Ματέους Πονίτκα προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στο Eurobasket, με τον 29χρονο να οδηγεί την εθνική Πολωνίας μέχρι και την 4η θέση της διοργάνωσης.

Τα όσα απίστευτα έκανε στο Βερολίνο δεν πέρασαν απαρατήρητα, με τον Παναθηναϊκό και την Εφές να δίνουν μάχη για την απόκτησή του. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για τους «πρασίνους», με την ομάδα του Αταμάν να αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πρώτα ονόματα της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Πονίτκα δεν είναι ελεύθερος, καθώς πριν το Eurobasket, είχε υπογράψει τρίμηνο συμβόλαιο με την Ρέτζιο Εμίλια και πλέον αναζητείται ο τρόπος προκειμένου να το «σπάσει» νωρίτερα από τις 21 Νοεμβρίου. Θυμίζουμε, πως ο 29χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί στα παρκέ της Euroleague με τις φανέλες των Πρόκομ, της Ζιέλονα Γκόρα και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ