Ζαλγκίρις Κάουνας : Πήρε φωτιά τροχός του αεροπλάνου

Ζαλγκίρις Κάουνας : Πήρε φωτιά τροχός του αεροπλάνου

Το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή της Ζάλγκιρις στην Αθήνα αντιμετώπισε προβλήματα κατά την προσγείωση, με αποτέλεσμα ένας τροχός να πάρει φωτιά! Δεν υπήρξε τραυματισμός.

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Ζάλγκιρις στην Ελλάδα αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα και κατά την προσγείωσή του ο ένας τροχός του πήρε φωτιά! Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Επεισοδιακό ήταν το ταξίδι της Ζαλγκίρις Κάουνας στην Αθήνα την Τρίτη (17/4) για τα δύο πρώτα ματς με τον Ολυμπιακός στο πλαίσιο των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Συγκεκριμένα το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της λιθουανικής ομάδας αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα του, με αποτέλεσμα ένας τροχός να πάρει φωτιά!

Το προβλήματα εντοπίστηκε στα φρένα του αεροσκάφους, από το οποίο προκλήθηκε και η πυρκαγιά στο έναν τροχό λόγω της τριβής που δημιουργήθηκε.

Οι άνθρωποι του αεροδρομίου, μετά από επικοινωνία με το πλήρωμα του αεροπλάνου είχαν ήδη κινητοποιηθεί και δέκα οχήματα της πυροσβεστικής περίμεναν την προσγείωση του αεροσκάφους.

Τελικά όλα πήγαν καλά, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους παίκτες του να προσγειώνονται κανονικά και με ασφάλεια. Μάλιστα όπως ειπώθηκε, οι Λιθουανοί πληροφορήθηκαν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το αεροπλάνο του, μετά την προσγείωση και αφού ο όποιος κίνδυνος είχε περάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ